Klusbedrijven

Hulp bij het opruimen.

30 maart 2018

Regiocontainer

Een verbouwingsklus laat je het liefste zo snel en gemakkelijk verlopen. In dat geval is Regiocontainer een trouwe bondgenoot! In onze handige afvalbakken kun je al je klusafval eenvoudig kwijt. Voor iedere afvalstroom hebben wij een geschikte container voor je. Op onze overzichtelijke website zie je eenvoudig welke soorten afval er wel of niet in een specifieke bak zijn toegestaan. Ook opslagcontainers voor het beschermen van meubelen en andere kwetsbare kostbaarheden huur je voordelig bij ons!

We bieden je een ruime keuze als het gaat om de afmetingen van je container. Het minimum formaat is 3 m3 en loopt op tot wel 40 m3! De doorslag voor de keuze van de grootte hangt af van de beschikbare ruimte en de omvang van je klus. Voor het kleinste formaat heb je het oppervlak van een parkeerplek nodig, plus nog eentje voor de vrachtwagen om goed te kunnen manoeuvreren. Heb je twijfels over de beschikbare ruimte? Dan denkt ons vakkundige personeel graag met je mee! Neem ook voor andere vragen gerust contact op met Regiocontainer.

Afvalcontainer huren

Om snel van meerdere afvalstromen af te komen is een afvalcontainer huren erg aan te raden. In deze bak kun je onder andere je sloopafval, grofvuil en gasbeton kwijt. Het is niet nodig om deze verschillende overblijfselen eerst voor te sorteren. Het verwerken van je afval is namelijk samen met de btw, milieutoeslag, het halen en brengen van de bak en zes weken huur inbegrepen! Heb je de container langer of korter nodig? Dat is bij Regiocontainer altijd bespreekbaar. Indien nodig kunnen we in overleg eenvoudig de huurperiode verkorten of verlengen.

Snel een afvalcontainer huren is zeker mogelijk bij Regiocontainer. Sterker nog, als je vandaag belt, wordt de bak de volgende werkdag al op de gewenste plek geplaatst! Ook op zaterdag komen we bij je langs, ongeacht waar je woont in Nederland. Is dit je allemaal niet snel genoeg? Dan is ook levering op de dag van bestellen zelf een optie! Duizenden tevreden klanten gingen je voor en huurden hun afvalbak bij Regiocontainer. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Je vindt misschien ook leuk