Inrichting

Warmte en sfeer kun je combineren!

12 april 2018

Als een basisbehoefte ook nog eens in esthetisch opzicht een enorme aanwinst is, is dat uiteraard heel mooi meegenomen. De belangrijkste behoefte in een woning is natuurlijk beschutting. Beschutting zoek je voor veiligheid en warmte en dat is precies waar het in Tolbert gevestigde bedrijf RR Pelletkachel je ruimschoots in voorziet! Hun prachtige verwarmingen zijn volop verkrijgbaar in moderne en authentieke jasjes, zodat je eenvoudig een fraaie pelletkachel vindt die perfect in jouw huiskamer past. Wil je warmte, ook in de vorm van sfeer, toevoegen aan je woning? Dan zijn de efficiënte en scherp geprijsde pelletkachels van RR Pelletkachels precies wat je zoekt!

Wat is een pelletkachel?
Fijn dat je dat vraagt! Een pelletkachel is een systeem dat zich baseert op – je raadt het al! – pellets, oftewel houtkorrels. Het verbranden van deze korrels maakt rookgassen vrij, die door een warmtewisselaar worden omgezet in – je raadt het opnieuw! – warmte. Als je extra milieubewust bent, worden de lichtgekleurde korrels van harte aanbevolen. De donkere variant bevat namelijk meer chloorgas, die een schadelijker uitstoot veroorzaakt.

De Nederlandse regering bevordert duurzame verwarming en daarmee dus ook de pelletkachel. Het hangt af van onder andere het gasverbruik, de isolatie en installatie hoelang het duurt voor je je investering terugverdient. Een periode van slechts 18 maanden is echter haalbaar! Bezoek voor de mooiste kachels en de vele andere voordelen ervan de website van RR Pelletkachel. Binnen de kortste keren geniet je in je huiskamer van dansende vlammen in je woning en een aangename temperatuur in je hele huis als je bovendien voor een handige pelletketel kiest!

Je vindt misschien ook leuk