Klusbedrijven

Hoe voorkomt u inbraken?

23 oktober 2017

Helaas is het leven niet altijd crescendo. Nog steeds is regelmatig in de kranten te lezen dat er inbraken zijn geweest. Zowel huizen, gebouwen als winkels zijn de slachtoffers van inbrekers. Dankzij de technologische ontwikkelingen lukt het echter steeds beter om de inbrekers buiten te houden.

Dat begint met een zogeheten elektronische inbraakbeveiliging. Indien u een elektronisch inbraakbeveiligingssysteem bij ons afneemt, bent u verzekerd van zekerheid. Zodra dit systeem een inbraakpoging door heeft, wordt dit doorgegeven aan de centrale alarmcentrale. Op die manier kunnen de hulptroepen snel in werking worden gezet.

Overigens werkt ons elektronisch inbraakbeveiligingssysteem ook preventies tegen inbrekers. Zodra inbrekers camera’s zien hangen, zijn ze al een stuk voorzichtiger. Op die manier lukt het ook al vaak om inbrekers buiten te houden.

Indien wij het inbraakbeveiligingssysteem bij u thuis of bij uw bedrijf installeren, kunt u bepaalde keuzes maken. Zo kunt u kiezen wie er gewaarschuwd moet worden indien er sprake is van een inbraak(poging).

Hoogwaardige kwaliteit

Al onze inbraakbeveiligingssystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn blind te vertrouwen. Het is bovendien een erg simpel te besturen systeem en blijft onder allerlei verschillende omstandigheden correct functioneren. Met een inbraakbeveiligingssysteem van Van der Graaf Beveiligingstechniek krijgt u in ieder geval een veel fijner en veiliger gevoel.

Ook uw verzekeringsmaatschappij zal blij zijn met onze inbraakbeveiligingssystemen. In sommige gevallen kunt u zelfs korting op uw verzekeringspremie, indien u een inbraakbeveiligingssysteem van Van der Graaf Beveiligingstechniek heeft. Het inbraakbeveiligingssysteem voldoet aan de eisen en tevens krijgt u een bijbehorend certificaat meegeleverd.

Gedurende de looptijd

De aanschaf van het inbraakbeveiligingssysteem is stap 1. Maar, daar zal het niet bij blijven. Stap 2 is namelijk het onderhouden van het inbraakbeveiligingssysteem en eventuele service bieden. Ook voor stap 2 is Van der Graaf Beveiligingstechniek de aangewezen partij voor u. De gespecialiseerde medewerkers van Van der Graaf Beveiligingstechniek staan voor u en uw inbraakbeveiligingssysteem paraat!

Je vindt misschien ook leuk