Uncategorized

Hippe aankleding binnenmuren

7 maart 2016

Een lege muur roept om een stukje aankleding. Woonkamers, maar ook vooral slaapkamers, bieden een lege uitstraling zonder passende wanddecoratie. Het is gewoonweg niet fijn om tegen kale slaapkamermuren aan te kijken. Een grote wandspiegel, voorzien van modern lijst, zorgt al snel voor een grote verbetering, maar betekent tegelijkertijd best een investering.

De mooiste muurteksten

Er zijn moderne, eigentijdse oplossingen die minder investering vragen en eveneens zeer fraaie en sfeerverhogende muren bieden, zoals muurteksten van stickermateriaal. Je koopt ze online. Maar dat niet alleen, je creëert je eigen tekst, of laat je inspireren door de aanwezige teksten. Wat is er romantischer dan een mooie dichtregel boven het bed .. ! Bepaal zelf de maat, lettertype en kleur.

En wist je dat niet alleen je slaapkamer, maar ook de keuken en woonkamer enorm kunnen opknappen van moderne muurteksten! Muurstickers met teksten zijn dan ook uitermate populair! Zowel thuis, maar ook in woonwinkels. Het is de manier om een persoonlijke uitdrukking te geven aan een ruimte.

Het beplakken van muren is eenvoudiger dan het lijkt. Bestel je een muurtekst, dan zijn de instructies bijgesloten.

Je vindt misschien ook leuk