Uncategorized

Creëer meer woonruimte met een dakkapel

8 maart 2016

Heb jij behoefte aan meer woonruimte, maar weinig zin in een complete verbouwing? Dan is een dakkapel de perfecte oplossing! Lees onderstaand meer over de voordelen voor jouw woning.

Meer woonoppervlak met een kunststof dakkapel

De dakkapel is de afgelopen jaren snel in populariteit gestegen. Het laten plaatsen van een dakkapel is dan ook een relatief eenvoudige manier om extra woonruimte te creëren. Heel wat minder ingrijpend dan een verbouwing en nog eens een stuk sneller ook. Ook kan een kunststof dakkapel bijdragen aan energiezuiniger wonen, wat uiteindelijk weer resulteert in een lagere energierekening. Mooi meegenomen!

Een woonruimte vol daglicht

Naast de extra woonruimte is ook het creëren van extra lichtinval een belangrijk voordeel van een dakkapel. De extra ramen zorgen voor een hoop extra natuurlijk licht, waardoor een donkere ruimte opeens kan veranderen in een goed en aangenaam verlichte woonruimte. Zeker in de slaapkamer of op zolder een factor die het wooncomfort en de leefbaarheid vergroot. Maak bijvoorbeeld  van die donkere zolder een sfeervolle kinderkamer. Of maak je er toch een hobby- of werkkamer van? Aan jou de keuze!

Daarnaast verhoogt een dakkapel de waarde van je woning, waardoor je de investering uiteindelijk ook weer terug verdient.

Advies van een specialist

Als je besluit om een dakkapel te laten plaatsen zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zowel qua woonwensen als regelgeving is het tenslotte belangrijk dat alles goed is geregeld. Het is daarom altijd verstandig om van tevoren een specialist te raadplegen. Deze kan je niet alleen alles vertellen over de verschillende mogelijkheden voor jouw woning, maar is ook op de hoogte van zaken zoals regelgeving. Wel zo handig!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een dakkapel voor jouw woning? Neem dan eens een kijkje bij Ramenfabriek Op ’t Hoog en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Je vindt misschien ook leuk