Uncategorized

Een werktafel van RVS

23 september 2016

Roestvrijstaal (RVS) is een veelgebruikt materiaal in horecakeukens. En dat is ook niet zo gek. RVS is het perfecte materiaal in een keuken. Het pas niet alleen in een modern interieur, maar heeft daarnaast een heleboel praktische voordelen.

Ontdek de voordelen van RVS
Een RVS keuken gaat niet alleen ontzettend lang mee, een ander groot voordeel is dat RVS erg makkelijk schoon te maken is. Dit maakt dat RVS een erg hygiënisch materiaal is, wat natuurlijk noodzakelijk is voor in een horecakeuken. Andere voordelen van RVS zijn dat het materiaal hittebestendig en praktisch is.

Een werktafel van RVS
Een werktafel kan natuurlijk niet ontbreken in een horecakeuken. Ook voor dit meubel is het materiaal RVS erg geschikt. Binnen de RVS werktafels zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar. Je kunt kiezen uit werktafels met of zonder deur. Beide types hebben eigen voordelen. Een tafel zonder deuren heeft als voordeel dat alles erg snel en gemakkelijk gepakt kan worden. Een werktafel met deuren is hygiënischer en staat wat opgeruimder. Ook kun je kiezen voor wel of geen bodemschap (en ook het aantal bodemschappen verschilt vaak per type).

Grootkeukenstore
Grootkeukenstore heeft allerlei werktafels van RVS. Zowel open als gesloten RVS werktafels behoren tot hun uitgebreide assortiment. Al hun producten zijn geluiddempend onderlijmd. Op zoek naar een RVS werktafel van uitstekende kwaliteit? Kijk dan eens naar het uitgebreide assortiment op de website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van de experts. Zij geven u graag een persoonlijk advies op maat.

Je vindt misschien ook leuk