Sfeer

Terrasstoelen

23 september 2016

Er is niets zo fijn om in de zomer heerlijk met vrienden te borrelen op een gezellig terras. Ben jij als horecaeigenaar in het bezit van een heerlijk buitenterras? Dan is het verstandig om dit terras zo aantrekkelijk mogelijk in te richten. Vooral potentiële gasten die onbekend zijn in jouw regio zullen waarschijnlijk afgaan op de uitstraling van het interieur. Zij weten immers niets over de kwaliteit van jouw restaurant en die van concurrenten en kunnen alleen op hun ogen afgaan.

Op zoek naar terrasstoelen voor jouw terras?
Ben jij eigenaar van een horeca onderneming en op zoek naar geschikte terrasstoelen om jouw terras mee aan te kleden? Zorg dan dat je van te voren goed duidelijk hebt naar wat voor stoelen je op zoek bent en doe zo veel mogelijk inspiratie op. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten terrasstoelen op de markt: van strakke hippe designstoelen tot heerlijk zittende loungestoelen om heerlijk in onderuit te kunnen zakken.

Tip: kies voor een terrasstoel die lekker zit
Een terras moet er niet alleen uitnodigend uitzien, ook comfortabel terrasmeubilair is van groot belang. Gasten blijven immers langer zitten als ze lekker zitten, en hoe langer gasten blijven zitten, hoe groter de kans is op meer omzet! Probeer dus eerst, voor je tot aanschaf van terrasstoelen over gaat, of de stoelen daadwerkelijk fijn zitten. Kom je er zelf niet uit? Je kunt natuurlijk ook advies vragen aan een expert op het gebied van terrasmeubilair.

De terrascollectie van Kaja
Kaja is een grote naam op het gebied van horeca interieurs. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in meubilair voor binnen, ook hebben ze een uitgebreid assortiment aan terrasmeubilair, waaronder terrastafels, terrasstoelen, terrasverwarmers, loungesets en parasols. Alvast wat inspiratie opdoen? Kijk gerust eens op de website of maak een afspraak.

Je vindt misschien ook leuk