Design

Het interieur van een horecaonderneming

23 september 2016

Het uitzoeken van een leuk restaurantje of cafeetje om de avond door te brengen wordt voor een groot deel bepaald door de uitstraling van de horecaonderneming. Een gezellig interieur is natuurlijk veel meer uitnodigend dan een ouderwets interieur.

Mooi en comfortabel meubilair
Om als horecaonderneming (nieuwe) gasten te trekken, is het dan ook verstandig om ervoor te zorgen dat het horeca interieur aardig up-to-date is en er vooral aantrekkelijk uitziet. Maar dat is niet het belangrijkste. Als de gasten eenmaal binnen zijn, is het van groot belang dat de het horeca meubilair ook nog eens lekker zit. Wanneer de stoelen of banken heerlijk zitten, is de kans groot dat de gasten graag nog even willen blijven zitten (en nog een drankje bestellen!).

Welk meubilair is geschikt voor mijn horecaonderneming?
Natuurlijk verschilt het per horecaonderneming welk interieur het meest geschikt is. Een pannenkoekenrestaurant dat zich vooral richt op kinderen heeft natuurlijk een ander interieur dan een chique 5-sterrenrestaurant. Niet alleen de doelgroep, maar ook de gewenste uitstraling is van belang bij het kiezen van het juiste interieur. Ben jij op zoek naar een nieuw interieur voor jouw horecaonderneming? Laat je dan goed adviseren! Schroom vooral niet om advies te vragen aan medewerkers, klanten en anderen. Natuurlijk kun je ook een expert in horecameubilair om een deskundig advies vragen.

Waar te beginnen?
Afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget kun je er voor kiezen om met een paar kleine aanpassingen een ander interieur te creëren of voor een compleet nieuw interieur te gaan. Heb je op dit moment niet zo veel budget voor het interieur? Kies dan voor het aanpassen van een aantal accessoires of koop je horeca meubilair slim in bij bijvoorbeeld een horeca outlet. Gastroloods is een specialist in horeca meubilair, en verkoopt nieuwe, outlet, gebruikte en demomodellen voor zeer scherpe prijzen. Enthousiast? Neem een kijkje in de nieuwste collectie op de website

Je vindt misschien ook leuk