Uncategorized

3 momenten waarop een eigen aanhanger van pas komt

31 januari 2019

Er is steeds meer vraag naar aanhangwagens de laatste jaren. Zo is de verkoop van nieuwe aanhangwagens afgelopen jaar flink gestegen, dit blijkt uit cijfers van Bovag en RDC. Ook worden er steeds meer tweedehands aanhangers verkocht. Voorheen werden aanhangers vooral door ondernemers gebruikt, maar ook voor particulieren is het fijn om te beschikken over een eigen aanhanger. In dit artikelen noemen wij 3 momenten waarop een eigen aanhanger van pas komt!

Verbouwing

Staat er een verbouwing gepland? Waarschijnlijk heb je voorheen ook het sloopwerk door een klusbedrijf laten uitvoeren, waar moet je anders heen met al het bouwafval. Terwijl je het niet al te ingewikkelde sloopwerk prima zelf kan doen. Als je beschikt over een aanhangwagen kan je het sloopwerk zelf doen. Vraag bijvoorbeeld hulp van vrienden of familie, niks is zo leuk als samen een muurtje slopen met een grote sloophamer. Dit bespaart je ook nog eens flink op de verbouwkosten. Na het slopen kan je zelf het sloopafval met je aanhanger afvoeren naar de stort.

Verhuizing

Ook tijdens een verhuizing is het ideaal om te beschikken over een aanhangwagen. Zo kan je in een rit enorm veel spullen meenemen, wat enorm veel kilometers scheelt. Zeker als je een grote afstand moet afleggen. Naast dat je meer spullen kan vervoeren is een aanhanger met goed slot ook geschikt om tijdelijk wat spullen op te slaan.

Opruiming

Je kent het vast wel.. eens in de zoveel tijd is een grote opruiming van de zolderkamer) simpelweg nodig om meer ruimte te creëren. Tijdens zo’n opruiming kom je ongetwijfeld veel spullen tegen die al jaren niet meer gebruikt worden of verouderd zijn die eigenlijk bij het vuil gestort moeten worden.

(Tweedehands) aanhanger kopen

Het is natuurlijk enorm handig om een aanhanger te hebben. Naast bovenstaande momenten zijn er nog veel meer momenten waarop een aanhanger van pas komt. Zo worden aanhangers ook vaak gebruikt om mee op vakantie te gaan. Zeker als je gaat kamperen met het gehele gezin kan je vast wel een aanhanger gebruiken.

Een nieuwe aanhanger is natuurlijk het best, maar hier hangt wel een prijskaartje aan. Als je regelmatig momenten hebt waarop een aanhanger goed van pas komt, dan is deze investering zeker de moeite waard. Verwacht je de aanhanger minder te gebruiken? Dan kan je natuurlijk gewoon kiezen voor een tweedehands aanhanger. Op Marktplaats vind je een groot aanbod.

Je vindt misschien ook leuk