Uncategorized

Dé perfecte avond in een notendop

9 april 2021

Alles heb jij onder controle wanneer het gaat om het behagen van jouw gasten. Werkelijk álles! Dus wat moet je allemaal nog in huis halen?

 

Antwoord: alles wat er maar nodig is om aan dat ideaalbeeld te voldoen. Jij streeft niets minder dan perfectie na wanneer het op jouw keuken aankomt. Zeker wanneer het gaat om belangrijke gasten, zoals al dan niet toekomstige schoonfamilie, je baas, een nog binnen te slepen grote klant of zelfs je nieuwe geliefde. Hoe groot het gevolg ook maar is dat bij jou aanschuift, iedereen moet voldaan, tevreden en met een grote glimlach weer huiswaarts keren.

 

Een grote opgave? Nou, dat valt wel mee als je het tenminste goed aanpakt. Hieronder leggen we je uit waar je in ieder geval rekening mee moet houden. De truc is om je best te doen, maar ook helemaal bij jezelf te blijven. Plus wat we je hieronder allemaal te vertellen hebben, uiteraard.

 

Geen cent kwijt aan lage kwaliteit

Je zou zeggen dat dit heel logisch is, maar ga eens na: hoe vaak ga jij voor een goedkope vervanging van een artikel dat kapot is gegaan? Onbewust waarschijnlijk vaker dan je denkt. Zeker voor mensen bij wie het geld absoluut niet op de rug groeit geldt dat. En daar is helemaal niks mis mee, maar je weet dan wel dat je om de haverklap opnieuw zo’n investering moet doen. Het liefste heb je producten die jarenlang meegaan en dat geldt ook voor keukengerei.

Kies dus voor pannen die afkomstig zijn van fabrikanten waar heel hoog van op wordt gegeven. Ja, dat ga je enigszins voelen in je portemonnee, maar dat is de investering altijd veel meer dan waard, dat zul je zien!

 

De aankleding van de keukentafel

En niet alleen die, ook de ruimte daaromheen. Sterker nog, alle vertrekken waar gasten komen moeten volledig zijn opgeruimd en schoongemaakt. Alles dient immers tot in de puntjes geregeld te zijn. Voor iedereen moet plek zijn en de sfeer maak je extra aangenaam met behulp van decoraties, verlichting, huisparfums, een fijn muziekje, de hele mikmak. Gooi er het liefste ook iets van jezelf in.

Ook op het servies mag niks aan te merken zijn. Zorg dat het volledig past bij het interieur. Bestek? Daarvoor kies je van Kempen en Begeer, aangezien dit overal bij past.

 

Koffie na

Ja, koffie, thee, sap, alcohol, water, frisdrank, wat dan ook. Vergezeld van de heerlijkste hapjes, natuurlijk. Liefst zelf gemaakt en prachtig gegarneerd en geserveerd. Kom ook hier weer met je mooiste servies en zorg dat er voor iedereen plek is op jouw meubilair. Laat niets aan het toeval over en kom met de perfecte afsluiter van een toch al ideale avond!

Je vindt misschien ook leuk