Inrichting

Deuren voorzien van luxe gegraveerde metalen labels

24 december 2019

Professionele bedrijven hebben allemaal labels die gemaakt zijn van metaal. Hierop kan informatie staan zoals bijvoorbeeld de naam van het bedrijf of het bedrijfslogo, maar ook andere informatie zoals bijvoorbeeld technische gegevens in het geval van een meterkast. Je hebt nu ook de mogelijkheid om je eigen labels te laten printen. Afhankelijk van je wensen en van de toepassingen, heb je de keuze uit verschillende materialen en kun je de labels zo opmaken zoals je maar wilt.

De verschillende materialen

Je hebt de keuze uit verschillende materialen, waaronder RVS, aluminium en messing. Het voordeel van RVS is dat het zowel buiten als binnen toe te passen is. De labels zullen niet roesten in welke omstandigheid dan ook en daardoor zijn deze een van de meest populaire soorten. Aluminium ziet er net wat meer verzorgd uit. Een label gemaakt van aluminium ziet er wat gladder en glimmend uit en dit geeft meteen een andere uitstraling. Als je echt wilt gaan voor luxe, dan kun je natuurlijk altijd nog voor messing kiezen. Messing heeft een mooie gouden kleur en heeft een professionele en luxe uitstraling.

Metalen labels toepassen

De metalen labels kunnen worden gebruikt om verschillende zaken aan te duiden. Als het gaat om informatievoorziening kun je denken aan informatie zoals bijvoorbeeld technische gegevens op een label die je vervolgens bij het betreffende apparaat kan bevestigen. Bij metalen labels die je op de muur bevestigd, kun je denken aan bijvoorbeeld een naam, een huis- of kamernummer en een logo. Vooral voor deze laatstgenoemde toepassingen worden labels vaak gebruikt. De manier waarop de teksten of afbeeldingen op de labels worden gezet is afhankelijk van de mogelijkheden en van je wensen. Zo kan er geëtst worden in de labels of worden gegraveerd met laser of met een frees. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een aluminium onderdruk.

 

Met een label gemaakt van metaal zorg je ervoor dat informatie op de juiste manier wordt weergegeven en dat je een professionele uitstraling geeft aan bijvoorbeeld een deur. Het plaatsen van de labels is ook in een handomdraai gebeurd, waarna de labels op de juiste manier blijven hangen. De duurzame labels zullen niet beschadigen op korte termijn en stevig bevestigd blijven. Het is ook altijd interessant om verschillende labels met elkaar te combineren.

 

Je vindt misschien ook leuk