Buiten

De beste verzorging in de zomer!

23 juni 2020

Voor veel mensen wordt deze zomer een vakantie in eigen tuin, maar dat betekent niet dat jij de zomer verzorging helemaal naast je neer hoeft te leggen! Een lekker kleurtje, zonnen op het strand en blonde lokken geeft natuurlijk het ultieme vakantiegevoel, maar wat doe je als je dat resultaat niet in Nederland kunt bereiken? Wij geven antwoord op al jouw zomer verzorging! Ben je dus benieuwd hoe jij dit kunt bereiken? Lees dan snel verder!

Huidverzorging

In de zomer ga je natuurlijk volop genieten van de zon en lekker bruin worden. Let wel op dat je jezelf goed insmeert! Zonnebrand helpt niet alleen tegen verbranding, maar het vermindert ook de kans op huidkanker en rimpels als je veroudert. Daarnaast heeft het ook een hydraterende functie dat helpt bij een droge huid. Vergeet ook niet je voeten in te smeren! Veel mensen vergeten deze stap, maar je voeten zijn erg belangrijk. Als je deze verbrand, zeg dan maar dag tegen je zomer plannen. Het is daarom dus belangrijk dat je naast je huid ook goed zorgt voor je voeten, vooral in de zomer. Smeer ze regelmatig in en ga ook eens langs een pedicure in Steenwijk om je voeten te verwennen!

 

Als je een zelfbruiner gebruikt is het belangrijk dat je het regelmatig blijft insmeren om je gewenste kleur te behouden.

 

Tips voor de beste huid:

  • Smeer het hele jaar door dagcrème met spf factor.
  • Smeer een half uur voordat je in de zon gaat jezelf in met zonnebrand en herhaal dit iedere 2 uur.
  • Drink voldoende water.
  • Voorkom verbranding en teveel blootstelling aan de zon.
  • Gebruik af en toe een scrub om je dode huidcellen te verwijderen. 

Zomerse geuren

Bij een zomerse look is niet compleet zonder een zomers geurtje! Top 5 lekkerste zomergeuren:

 

  1. Giorgio Armani Si passione 
  2. Jil sander Sun Delight 
  3. Gucci Bloom
  4. Coach Eau de parfum
  5. Jean Paul Gaultier Scandal 

Zomers haarcoupe 

De mooie blonde lokken in de zomer! Lukt het zonnen in Nederland nog niet zo goed, dan zou je highlights kunnen overwegen. Door highlights te plaatsen, creëer je hetzelfde effect wat de zon doet. Met geblondeerd haar is het erg belangrijk dat je je haar goed verzorgd. Probeer je haar zo min mogelijk te wassen en gebruik veel verzorgende producten. Daarnaast is het belangrijk om je blonde lokken mooi wit te houden in plaats van gelig. Dit kan je gemakkelijk creëren met zilvershampoo. 

Je vindt misschien ook leuk