Buiten

Kunstgras op het balkon

8 maart 2018

Je woont in een leuke appartementje, er is ruimte om te slapen en te eten en leuke dingen te doen. Alleen er mist wat, je verlangt naar een stukje groen. Je zou graag het gras onder je voeten willen voelen. Of heerlijk op je rug in het zonnetje liggen. Met een stukje kunstgras op je balkon kun je het gras weer aan je voeten voelen en heerlijk op je rug van het zonnetje genieten!

Net echt

Het kunstgras van vroeger voelde aan als plastic, en waren dan ook oncomfortabel en hard. Nu wordt het kunstgras op een andere manier gemaakt, waardoor het zacht aanvoelt. Dat komt omdat het van speciale vezels wordt gemaakt. Hoe langer het gras, hoe natuurlijker het aanvoelt.

Verschillende prijzen

Je zult merken dat het kunstgras verschillende prijzen kan hebben. Kunstgras voor een balkonnetje hoeft niet heel erg duur te zijn. Je kunt eigenlijk het beste een beetje rond gaan kijken en samples aanvragen. Als je dat doet dan kun je verschillende soorten gras voelen op die manier ontdek je welk soort kunstgras het beste bij je past.

Vulmateriaal

Het kunstgras wordt heel vaak opgevuld met zand zodat het kunstgras stabieler wordt en de vezels rechtop blijven staan. Dit is belangrijk als je kunstgras in je tuin neemt, voor een balkon is dat niet perse nodig. Wil je toch de grassprieten rechtop houden, kun je kiezen voor kunstgras met mosdraad. Dit vult het kunstgras mooi op en zo krijgt het gras ook nog is een natuurlijk uiterlijk.

Genieten

Het belangrijkste is dat je zelf kan genieten van je eigen balkonnetje. Kleed je balkon leuk aan, met wat plantjes, een leuk tafeltje dat je misschien heb gezien, zodat het echt jou plekje wordt. Zo kun je deze zomer heerlijk genieten van de zomer!

Bron: https://www.tuinenkunstgras.nl/product-categorie/kunstgras-voor-balkon

Je vindt misschien ook leuk