Styling

3 tips voor de verkoop van je huis zonder makelaar

25 augustus 2016

Nu de huizenmarkt is aangetrokken is het steeds interessanter om je huis te verkopen zonder makelaar. Huizen worden namelijk weer makkelijker verkocht, ook zonder makelaar. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het makkelijk is om je huis zonder makelaar te verkopen. Gebruik deze drie tips en je vergroot de verkoopkans!

1.      Maak gebruik van verkoopstyling

Essentieel bij deze vorm van verkoop is de styling van je woning. Wanneer je kijkers hebt, kun je maar een keer een eerste indruk achterlaten. Met verkoopstyling van je huis ben je zeker van een onuitwisbare indruk bij de kijkers! Er zijn diverse bedrijven die verkoopstyling voor hun rekening nemen. Deze bedrijven hebben geschoolde interieurstylisten in dienst die bewezen succesvol zijn in verkoopstyling ten behoeve van de verkoop van huizen. Door verkoopstyling kun je je huis vaak voor meer geld verkopen dan zonder verkoopstyling. Door een kleine investering te doen in verkoopstyling kun je vaak

2.      Huur meubels voor een optimale inrichting

Het kan voorkomen dat je al in je nieuwe huis bent ingetrokken terwijl je oude huis nog niet verkocht is. Meestal is het oude huis dan helemaal leeg. Het spreekt voor zich dat het verkopen van een leeg huis veel moeilijker is dan een volledig ingericht huis met meubels. Als dit het geval is dan kun je ervoor kiezen om meubels te huren. Deze meubels huur je dan net zo lang totdat je huis verkocht is. Bovendien zijn er mogelijkheden om naast meubels ook decoratie, apparatuur en keukengerei te huren zodat de woning helemaal compleet is.

3.      Gebruik de kracht van sociale media

En last but not least: gebruik de kracht van sociale media! Waar je vroeger eigenlijk niet zonder het netwerk van een makelaar kon, ligt dat nu anders. Door je woning inclusief foto’s en eventueel een video, te posten via Facebook, Twitter, Instagram en andere sociale media kun je al gauw duizenden mensen bereiken. Wanneer je ook nog eens vraagt om jouw berichten te delen bereik je nog meer mensen.

Je vindt misschien ook leuk