Inrichting

Woningontruiming bij seniorenverhuizing

9 maart 2016

Van groot naar klein!

Woningontruimsbedrijven hebben vaak senioren met hun verhuizing. Deze optie kun je meestal alleen kiezen wanneer je van groot naar klein verhuist. Hiermee wordt bedoelt van een ééngezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een verpleeghuis of zorgcentrum. Dit is het meest voorkomende verhuisservice van ontruimingsbedrijven zoals woningontruiming regionaal.

Inpakken

De bedrijven kunnen je op veel verschillende manieren helpen. Zo kun je hulp krijgen bij het inpakken van je inboedel. Dit kun je natuurlijk ook zelf doen. Dan bieden ze nog steeds hulp aan. Zo kan je via sommige bedrijven op een goedkopere manier aan kunststof verhuiskisten komen. Bovendien leveren ze ook inpakpapier speciaal voor het verhuizen. Daarnaast worden ook nog kledingboxen geleverd voor hangende kleding. De meeste gekozen optie door senioren is dat het bedrijf de woning leeghaalt zonder hulp van de senioren zelf. Na het inpakken zorgt het bedrijf ervoor dat je oude woning er goed uitziet voor de eindinspectie. Ze maken de woning dus schoon en ontruimen de spullen die je niet meeneemt met de verhuizing.

Verhuizen

Op de dag van de verhuizing staat het ontruimingsbedrijf klaar met de verhuiswagen om alle inboedel te verhuizen. Meestal heeft de verhuiswagen verscheiden hulpmaterialen zodat je inboedel veilig aankomt bij je nieuwe huis. Ook gebruiken ze vaak beschermende verhuisdekens. Dit is niet alleen veilig voor je inboedel, het werkt ook nog eens efficiënter. Als het nodig is kunnen de bedrijven zelfs een verhuislift inschakelen. Deze kunne gemiddeld 8 etages hoog worden ingezet. De verhuiswagen brengt de spullen op de exacte locatie van je nieuwe woning. Ook bij een lastige bereikbaarheid.

Inrichten

Nadat alles is ingepakt en naar de nieuwe woning is gebracht zijn de bedrijven vaak nog niet klaar. Ze help je ook nog bij het uitpakken van je inboedel en het inrichten van je nieuwe huis. Zo hoef je nooit met al je zware spullen te sjouwen. Dit geeft natuurlijk een hoop zekerheid en scheelt je een hoop werk. Ze helpen natuurlijk ook met het ophangen van lampen, schilderijen en dergelijke. De inrichting wordt natuurlijk door jouzelf bepaald. De inrichting is dus altijd zoals jijzelf wil. Een woningontruimingsbedrijf verhelpt je dus ook van een hoop stress.

Je vindt misschien ook leuk