Woning

Wat is een hor en wat is er belangrijk aan?

14 december 2021

In de zomer is het altijd warm in je huis, en veel mensen vinden het dan heel prettig om alle ramen en deuren open te zetten zodat de koelte het huis binnen kan stromen. Een nadeel hiervan is wel dat er veel ongedierte en muggen naar binnen kunnen komen. De volgende dag word je dan brak wakker omdat de muggen steeds zoemden en zit je lichaam onder de muggenbulten. Heb je wel eens nagedacht over een Hor

Houd ongedierte buiten de deur met een hor

Een hor zorgt ervoor dat je je woning wel kunt luchten, maar geen last hebt van alle muggen. Je kunt je hor plaatsen voor je deuren en ramen. Er is altijd een geschikte hor voor jouw woning, en je hebt horren zelfs met op maat gemaakte shades! Wil je meer weten over de voordelen van horren? Lees er meer over in deze blog.

Er is niks meer irritant dan een mug of vlieg die om je hoofd blijft zoemen als je probeert te slapen. Slapen wordt op deze manier bijna onmogelijk. Je stapt je bed uit en probeert de mug dood te slaan. Dat kan al even duren, en als je dan weer in bed ligt is de kans groot dat er binnen een paar minuten weer een nieuwe vlieg is om je te irriteren. Een en al ergernis dus. Een hor met eventuele Op maat gemaakte shades voorkomt dit probleem. Ook is het voor grotere dieren zoals muizen en ratten niet meer mogelijk om je woning binnen te dringen als je een hor met op maat gemaakte shades hebt. 

Een hor zorgt voor ventilatie

Ventilatie zorgt ervoor dat je huis lucht en fris blijft laten. Ook zorgt het voor een prettiger klimaat binnenshuis. Als je horren hebt, kun je je woning makkelijk ventileren en voorkom je dat er ongedierte zoals muggen en muizen in je huis komen. 

Je vindt misschien ook leuk