Keuken, Trends

Vintage keukenaccessoires

24 april 2017

De vijf leukste vintage keukenaccessoires van dit moment

Vintage keukenaccessoires zijn helemaal trendy. Ook als je woning een moderne inrichting heeft, staan deze unieke accessoires erg leuk in de keuken. Wil jij jouw keuken een make-over geven door enkele vintage accessoires aan te schaffen? Lees dan in dit artikel welke vintage keukenhulpjes op dit moment het populairst zijn en je weet precies welke keukenhulpjes jij aan moet schaffen.

De vintage keukenweegschaal

Je kunt een moderne, digitale weegschaal aanschaffen voor in de keuken, maar je kunt ook een unieke keukenweegschaal met vintage look kopen. De vintage keukenweegschaal wordt verkocht in standaard kleuren als wit, zwart en beige, maar ook in opvallende kleuren als rood en groen.

Vintage opbergpotten

Gebruik je veel weckpotten in de keuken? Dan kun je deze potten ook vervangen door wat meer vintage opbergpotten. Vintage opbergpotten hebben vaak vrolijke kleuren en een oud-Nederlandse beschrijving van de inhoud van de pot. Je hoeft deze inhoud er natuurlijk niet in te doen, want je kunt de vintage opbergpot ook gebruiken om andere voedingsmiddelen in op te bergen.

De vintage theepot

Drink jij graag thee? Dan kun je de woonbeleving in jouw keuken verbeteren door een vintage theepot aan te schaffen. De vintage theepot is niet alleen praktisch, maar geeft je keuken ook een gezellige en nostalgische uitstraling. Je hebt de theepot in het wit, maar ook in allerlei vrolijke kleuren.

De vintage melkkan

Een melkkan gebruik je vandaag de dag waarschijnlijk niet meer zoals vroeger, maar het is wel een leuk accessoire voor in de keuken. Je kunt dingen opbergen in een melkkan, maar je kunt de kan ook gewoon in de keuken zetten als decoratief accessoire.

De vintage brooddoos

Tot slot kun je jouw keuken ook een vintage uitstraling geven met een vintage brooddoos. Een brooddoos wordt gebruikt om brood in te bewaren. Door jouw brood in een brooddoos te bewaren, blijft het langer vers en kun je het langer eten. De meeste mensen zetten de brooddoos op het aanrecht en dit betekent dat het accessoire goed zichtbaar is in de keuken. Heb je een vintage brooddoos, dan krijgt jouw keuken direct een vintage uitstraling en woonbeleving. Tegelijkertijd profiteer je natuurlijk ook van het praktische voordeel van de brooddoos, namelijk dat jouw brood langer lekker en vers blijft.

Je vindt misschien ook leuk