Inrichting

Trap opnieuw laten bekleden met een traprenovatie

4 april 2017
Traprenovatie

Een groot deel van de huishoudens denkt direct aan een nieuwe trap wanneer hun huidige trap sporen van veroudering laat zien. De huidige trap mag er dan niet zo mooi meer uit zien, dat betekent niet dat deze nog jaren mee kan. Lees snel verder en wij vertellen jou graag meer over een traprenovatie en wat de mogelijkheden zijn op het gebied van een trap opnieuw laten bekleden.

Over een traprenovatie

Met een traprenovatie is van alles mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen om je trap opnieuw te laten bekleden, om de constructie van de trap aan te passen, de trap te schilderen en ga zo nog maar even door. Wanneer je eenmaal een traprenovatiebedrijf hebt gevonden ga je samen in gesprek over de mogelijkheden voor een traprenovatie. Daarbij moet wel gezegd worden dat de mogelijkheden per traprenovatiebedrijf kunnen verschillen. Wil je meer weten over een traprenovatie? Neem dan een kijkje op de website over traprenovaties.

De kosten voor trap laten bekleden

Wanneer je alleen je trap opnieuw wilt laten bekleden, ben je uiteraard een stukje goedkoper uit dan bij een complete traprenovatiebedrijf. In principe kun je de trap laten bekleden door een traprenovatiebedrijf, maar dit zou je ook kunnen laten doen door een vloerbedekking legger (of wat je dan ook als bovenlaag wilt). De kosten voor het opnieuw laten bekleden kunnen nogal verschillen. In de meeste gevallen hangen de kosten voor een traprenovatie af van het aantal arbeidsuren en de materialen. In sommige gevallen worden er ook voorrijkosten in rekening gebracht wanneer het traprenovatiebedrijf een lange afstand moet afleggen om bij jouw huis te komen. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan voordelen traprenovatie.

Je vindt misschien ook leuk