Inrichting

Tips bij het indelen van de kamers in je nieuwe huis

29 september 2017

Wanneer je een huis koopt of huurt is het eerste wat je gaat doen het indelen van de kamers. Door de kamers juist te gebruiken kan je woning veel groter lijken. Vaak heb je bij de eerste keer dat je de woning bezoekt al meteen een beeld wat je waar wilt hebben. Toch doe je er verstandig aan om hier thuis nog eens rustig over na te denken. Wanneer een woning is ingedeeld zal je het daarna niet snel meer veranderen. Daarnaast is de inrichting van de kamers zelf ook iets dat niet onderschat kan worden, hier valt ook veel winst te behalen.

De slaapkamers

Jij en je partner willen natuurlijk de mooiste kamer voor jezelf hebben. Zoals eerder gezegd zie je bij de eerste keer dat je door het huis loopt al welke kamer de slaapkamer van jou en je partner wordt. Vaak wordt er door koppels gekozen voor de kamer met een balkon of de kamer op zolder zodat ze wat extra privacy hebben wanneer de kids er zijn.

De werkkamer

Wat wij vaak zien is dat er een kamer over blijft. Deze wordt niet gebruikt als slaapkamer of washok maar kan dus gebruikt worden als hobbykamer. Voor een man is het heerlijk om urenlang in de hobbykamer te rommelen aan iets dat waarschijnlijk nooit af gaat komen. Een hobbykamer is dan ook vaak erg rommelig. Dit komt doordat de inrichting ervan niet op de juiste manier gedaan is. De werkplaatsinrichting van Bouwmarkt Totaal zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is om het gereedschap en dergelijke op te ruimen.

De zolder

De zolder wordt door veel mensen gebruikt als opslag. Erg zonde vinden wij. Hierdoor gaat een erg grote ruimte verloren aan spullen die niet worden gebruikt. Kijk eens of je hier wat van kan maken als een studeerruimte of gameruimte.

Je vindt misschien ook leuk