Inrichting

Massagebaden van silverspas.nl

28 september 2017

Ben jij van plan om een bad te laten installeren, maar weet je nog niet wat voor bad je precies wilt? Hoewel je in elk bad wel kunt relaxen, zijn er een aantal baden waarin jij je optimaal zal kunnen ontspannen. Maak kennis met het massagebad van Silverspas.

Unieke massagebaden

De baden van Silverspas zijn niet zomaar baden. Ze staan bekend om een aantal kenmerken die deze baden zo bijzonder maken. Een massagebad van Silverspas beschikt onder andere over een therapeutisch krachtige massage. De baden worden dus aangeraden door professionele therapeuten, en veel topsporters en specialisten maken gebruik van deze massagebaden. Onder andere de fysio-orthomanueel therapeut Stanley Treskes spreekt met veel lof over de baden. Door de krachtige massagestralen in de baden weet je zeker dat de prestatie optimaal zal zijn. Je spieren zullen zich dus volledig kunnen ontspannen, en eventuele nek-, rug-, of schouderklachten zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Milieuvriendelijk

Vind jij het belangrijk om je in te zetten voor het milieu? Wil je het klimaat niet meer schade toebrengen dan nodig is? Het bedrijf Silverspas is gelukkig net zo. Het bedrijf garandeert dat ze zo min mogelijk energie verbruiken. Daarom krijg je, als je een bad bestelt bij Silverspas, een gratis energiemeter mee naar huis: de Efergy. Van tevoren krijg je een opgegeven verbruik van energie mee. Als de werkelijkheid daarmee verschilt, wordt dit verschil meteen aan je terugbetaald door het bedrijf. Dit is dus hartstikke eerlijk, en bovendien heel fijn voor jou.

Goede garantie

Een ander kenmerk dat silverspas.nl zo bijzonder maakt, is het feit dat het bedrijf zulke goede garanties biedt. Omdat de massagebaden altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, hoef je je geen zorgen te maken over eventuele gebreken. Mocht er toch iets mis zijn, dan geldt er gedurende 90 dagen de ‘niet goed, geld terug’-garantie. Bovendien kun je minimaal 10 jaar de ‘zwart-op-wit’-garantie krijgen op alle onderdelen van het bad.

Je vindt misschien ook leuk