Design

Richt je badkamer perfect in

21 augustus 2017

Ben je op zoek naar een nieuwe stijlvolle inrichting voor je badkamer en wil je een wastafel en bad hebben met een bijzonder design die perfect passen in het interieur? Een mooie vormgeving hebben en ook nog eens geheel naar je eigen smaak zijn? Kies dan voor de nieuwe DuraSquare collectie van Duravit. Een eigentijds sanitair design voor in de hedendaagse badkamer.

Rechthoekig en rond met Duravit

Dit nieuwe Duravit badkamer sanitair is ontwikkeld als een upgrade van de Vero-Airlijn. Zowel het ligbad als de wastafel binnen deze lijn zijn gemaakt van DuraSolid en DuraCeram, uiterst innovatieve materialen op badkamergebied. Zowel de wastafels als de ligbaden kennen een strakke rechthoekige vorm aan de buitenzijde maar zijn aan de binnenzijde afgewerkt met prachtige rondingen die het bijzondere contrast compleet maken.

 

Dunne randen met DuraCeram

De wastafels van DuraSquare zijn verkrijgbaar als ‘normale’ wastafel maar ook in de variant van opzetwastafel gemaakt van DuraCeram. Vergeet daarbij ook niet het fonteintje dat je in de toiletruimte kunt plaatsen zodat je een perfect geheel krijgt qua inrichting. Alle wastafels hebben extreem dunne randen van 5 millimeter. Dit geldt voor alle types. De ronde binnenzijde van de kom is zacht en vormt een mooi contrast met de buitenkant die strak gevormd is. Door het gebruik van DuraCeram kunnen er superdunne randen gemaakt worden aan dit sanitair van Duravit. De wastafels behoeven weinig onderhoud en als je kiest voor een opzetwastafel kun je deze combineren met een flexibel frame. Op dit frame zit een glazen plaat waar de opzetwastafel op komt te staan. Dit legbord van glas is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar en voor het frame kun je kiezen uit chroom of zwart.

 

Kies voor een bijpassend Duravit bad en closet

Wil je ook een ligbad of vrijstaand bad in de badkamer hebben? Kies dan voor een bijpassend DuraSquare bad dat perfect bij de wastafel past. De baden worden gemaakt van DuraSolid, een gegoten mineraal waardoor er meer vrijheid ontstaat bij het ontwerpen van de vormen , of dit nu een ingebouwd ligbad is of een vrijstaande bad. Door het gebruik van dit materiaal voelt je bad tevens warm en prettig aan. De baden zijn verkrijgbaar in een vrijstaande of inbouwversie. Zowel de wastafel als het ligbad kunnen prima gecombineerd worden met closets uit de Vero-Airlijn die ook als rimfree verkrijgbaar zijn. Dit sanitair, uitgevoerd als staande toilet of als wandcloset, maakt je badkamer echt helemaal af. Voor meer informatie en nieuws over sanitair van Duravit kijkt u hier.

Je vindt misschien ook leuk