Buiten, Inrichting

Donkere schutting in je tuin beu? Dan is het tijd om dé tuinposter te verwelkomen!

2 augustus 2017

Al een paar jaar was ik die donkere schutting in mijn tuin grondig beu. Ik had het al geprobeerd met planten, maar dat vond ik ook maar niets. Toen ik op 123tuinposter.nl belandde had ik echter de oplossing gevonden. Een kleurrijke tuinposter zou me eindelijk van die lelijke tuinmuur verlossen. Het leek wel of mijn gebeden werden verhoord.

Het kiezen van een foto nam best wel wat tijd in beslag. Duizenden foto’s waar je uit kan kiezen, nee, een tuinposter laten maken is niet makkelijk. Uiteindelijk ging ik voor een kleurrijk exemplaar die mijn tuin zou opfleuren. Zeker in de zomer dient een tuin om van te genieten en ik ben er zeker van dat mijn tuinposter daar nu extra toe gaat bijdragen. Welkom papegaaien!

Heel makkelijk een tuinposter bestellen

Het bestellen van de tuinposter ging voor de rest als een fluitje van een cent. Het mooie is dat je de exacte afmetingen van je tuinposter kan ingeven, alle tuinposters worden immers volledig op maat gemaakt. Zo heb je altijd de perfecte dekking en zit je niet aan vaste formaten gebonden. Luttele minuten later was ik al aan het afrekenen en het duurde nog geen week of ze stonden met mijn pareltje aan de deur.

Verschillende manieren om je tuinposter te monteren

Binnen de 10 minuten had ik mijn tuinposter gemonteerd. Ik had voor een zelfklevend exemplaar gekozen, maar er zijn ook nog heel wat andere mogelijkheden. Volgens mij een stuk of 9. De kleuren sprankelden nog meer dan ik had verwacht! Ondertussen hangt mijn tuinposter een paar weken en ik geniet er nog elke dag van. De kwaliteit lijkt me uitstekend, van verkleuring is geen sprake en ik heb de tuinposter nog geen enkele keer moeten afwassen. Persoonlijk vind ik het één van mijn betere investeringen voor mijn tuin, want van de schutting zie je nu helemaal niets meer.

3 jaar garantie op je tuinposter

Met 3 jaar garantie op mijn tuindoek, ben ik er van overtuigd dat ik nog jaren kan genieten van mijn nieuwe aanwinst. Als je dan gaat tellen, dan kost deze tuinposter eigenlijk amper wat. Het kan aan mij liggen, maar ik zie tuinposters nu meer en meer opduiken. Heel wat magazines schrijven er een artikel over, het lijkt wel of het een trend is. Ik kan het alvast iedereen aanraden en ook 123tuinposter.nl heeft me aangenaam verrast. Niet alleen vallen de prijzen goed mee, ook de kwaliteit overtrof mijn verwachtingen. Al 10 jaar brengen deze specialisten tuinposters op de markt en dat merk je.

Je vindt misschien ook leuk