Buiten

Zwarte schutting is de trend van het moment

19 december 2018

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben ze een enorm assortiment tuinschermen in allerlei soorten en maten. De schuttingen zijn er in verschillende hoogtes, verschillende houtsoorten, afwijkende vormen, een verschillende aantal planken enzovoorts. Omdat er zoveel verschillende tuinschermen zijn heeft Tuinhoutdiscount.nl sinds het voorjaar van 2017 een geheel unieke volledige overdekte showroom van ruim 1100m2! In deze showroom treft u een groot deel van de schermen en kleuren.

Zwarte tuinschermen zijn de trend van het moment

Het was al enige tijd aan te zien komen, maar nu is het dan écht zo ver. De zwarte tuinschermen zijn de wereld van de tuinartikelen aan het veroveren. Na het vele gebruik van zwart Zweeds-Rabat, wat overigens ook nog steeds populair is, is nu ook het tuinscherm aan de beurt om een mooie zwarte strakke look te krijgen. Voornamelijk de houtsoort Douglas wordt veel gebruik om vervolgens in een zwarte kleur te spuiten. Één van de grote spelers op de markt in de Benelux in deze zwarte schuttingen is houthandel Tuinhoutdiscount.nl.

Zwarte schutting kopen, hoe doe ik dat?

Een zwarte schutting kopen is niet altijd even eenvoudig. Er zijn een aantal elementen waar u van wordt geadviseerd rekening mee te houden. Een aantal van deze punten zijn;

  • Denk na over de richting van de planken. Dit is voor zowel de functie als de look en feel van de schutting bepalend.
  • Het aantal planken. De hoeveelheid planken die een scherm bevat staat gelijk aan hoe erg de doorkijk van het scherm is. Een scherm met 15 planken heeft een grotere doorkijk dan een scherm met 21 planken.

Zwarte schutting laten monteren

Bij Tuinhoutdiscount.nl helpen zij u ook graag bij het monteren van uw schutting. Neem bij het bestellen van uw producten gerust contact met op en zij helpen u hierbij graag verder. Houthandel Tuinhoutdiscount.nl werkt samen met een aantal hoveniers en timmerbedrijven die enkel en alleen werk van hoge kwaliteit opleveren. Op deze manier kunnen zij u een perfect eindresultaat garanderen.

Je vindt misschien ook leuk