Trends

Professionelere stickers laten maken van jouw huisdier.

14 april 2016

Hoe maak je een geslaagde sticker?

Dit jaar staat wat betreft de interieur trends in het teken van het in huis brengen van de natuur. Naast het in smaak terugkeren van stevige materialen zoals hout, zijn prachtige en aparte stickers voor aan de muur in trek. Of je nu de kinderkamer of jouw woonkamer wilt restylen, met een sticker lukt dit voortreffelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een sprookjesbos tot jouw huisdieren tot een levensecht bos. Vooral stickers met huisdier als centraal middelpunt komen steeds vaker voorbij.

Niet zozeer stickers laten maken is een uitdaging, maar vooral het maken van de foto. Een groot deel van de huisdieren kunnen niet als een waar model secondelang in positie blijven zitten of liggen. Hier volgen dan ook een aantal adviezen:

  1. Het gebruik van de juiste belichting

De juiste belichting is een cruciaal onderdeel voor het verkrijgen van een duidelijke foto. Het wordt dan ook aanbevolen om de fotoshoot in de tuin en gedurende de dag te laten plaatsnemen.

2.     Beeldkwaliteit opvoeren

Het is mogelijk om een zo hoog mogelijk beeldkwaliteit te gebruiken. Als je echter start met lage kwaliteit kun je geen aanpassingen meer doen, zoals in de selectie van de breedte en hoogte. Controleer dan ook deze instelling op jouw camera alvorens foto’s te maken.

  1. Aandacht afleiden

Je merkt al gauw op dat jouw huisdier moeite heeft om in een positie te blijven liggen of zitten. Dan kun je het beste zijn of haar aandacht afleiden van het maken van foto’s en met iets geheel anders bezig laten zijn. Je kunt bij een hond bijvoorbeeld kiezen voor speelgoed of botten. Fototechnisch gezien kun je zelfs kiezen voor een gekleurd speeltje dat mooi past bij de vacht van jouw huisdier.

  1. Geduld is een schone zaak

Een dooddoener in het maken van foto’s van jouw huisdier is het hebben van voldoende geduld en tijd. Jouw huisdier begrijpt vaak niet wat er aan de hand is. Daarom is het ook aan te bevelen om snel in te spelen op het juiste moment.

Heb je eindelijk een leuke foto van jouw hond of kat weten te maken? Ga dan eens naar een online fotobewerkingsprogramma om de foto te bewerken. Helemaal naar wens? Laat de sticker dan drukken op een professionele manier. En wellicht hangt het eindresultaat vervolgens boven de bank in jouw woonkamer.

Je vindt misschien ook leuk