Buiten

Prachtige exterieur voorbeelden

24 oktober 2019

De architectuurwereld beweegt zich snel en er zijn hierdoor vaak nieuwe trends te zien. In dit artikel zullen we je de laatste ontwikkelingen laten zien. Verwacht nieuwe designs en prachtig exterieur.

Open

Er zijn tegenwoordig steeds meer huizen te zien waar licht en openheid de overhand heeft in het design. Dit creëert erg veel ruimte en rust. Met name de achtergevel van veel woning zijn ontworpen als vliesgevel. Deze gevels zijn voornamelijk van glas gemaakt en zorgen voor een naadloze overgang van binnen en buiten. Bij deze ontwerpen wordt meestal gebruik gemaakt van aluminium raamprofielen. Deze zijn namelijk erg dun, dus er is dan meer ruimte over voor het glas.

Kleine huizen

Het is tegenwoordig een sport geworden om een klein huis zo leefbaar mogelijk te maken. Hierbij wordt uiteraard nagedacht over dat het huis ecologisch verantwoord is. Deze huizen zijn heel erg slim in elkaar gezet. Kenmerkent zijn meestal de modulaire multifunctionele meubels. Op die manier hoeft er met weinig ruimte toch niet worden ingeleverd op comfort.

Strak

Strakke vormen zijn populair met name als we naar het exterieur kijken. Materialen die hierbij gebruikt worden zijn vaak ook metaalsoorten zoals aluminium. Aluminium gevelbekleding heeft als voordeel dat het duurzaam is. Vaak worden deze materialen combineert voor een minimalistische uitstraling.

Je vindt misschien ook leuk