Buiten

Grootmoeders tips tegen vliegen!

24 oktober 2019

Heb je ook zo’n hekel aan vliegen en weet je niet hoe je van ze af kunt komen? We zullen je helpen. We hebben de beste grootmoeders tips op een rijtje gezet, zodat jij geen last meer hoeft te hebben van vliegen.

Schoonmaken

Zorg dat alles brandschoon is. Laat dus geen afwas staan, leeg je vuilnisbak regelmatig. En maak deze ook schoon als hij vies is geworden. Zorg er ook voor dat er geen voedsel open en bloot ligt. Dit is een makkelijke prooi voor vliegen en dit zal de daarom ook snel aantrekken.

Gebruik azijn

Vliegen haten azijn. Je kunt dit dus neerzetten op de plekken waar vliegen normaal gesproken naar binnen komen. Het is ook mogelijk om je ramen te lappen met azijn, dan heb je gelijk twee vliegen in 1 klap 😉 

Laat ze niet binnen

Laat vliegen niet je huis binnendringen! Als ze niet binnen kunnen komen dan heb je er natuurlijk ook geen last van. Een deurgordijn kan daarom een goede oplossing zijn. Je hangt ze gewoon op bij je deur en ze komen niet meer binnen. 

Doe het licht uit

Laat nooit je verlichting aan staan als je niet thuis bent. Als je niet oplet zit je hele kamer namelijk vol met muggen en dit wil je natuurlijk voorkomen. ‘s Winters is dit natuurlijk een stuk moeilijker, maar zorg er dan in ieder geval voor dat je de ramen wel dicht hebt als je het licht aan laat staan.

Je vindt misschien ook leuk