Inrichting

Nextfloors; een gietvloer met meerwaarde

11 juli 2017

Een goede vloer is meer dan alleen een functionele aankleding van de beschikbare ruimte. In veel gevallen breng je een flink deel van de beschikbare vrije tijd doorgebracht in huis. Daardoor is de vloer een belangrijk element van de inrichting van je woning. Door bewust te kiezen voor een gietvloer van Nextfloors die voldoet aan je wensen, zorg je voor een uniform geheel. De gehele woning krijgt daardoor meer uitstraling en comfort.Je woont prettiger en de juiste vloer geeft de woning een grote meerwaarde. De vloeren van Nextfloors bieden alles wat je van een moderne vloer mag verwachten. Het is niet alleen maatwerk wat Nextfloors levert, het is een beleving op zich. De meer dan uitstekende eigenschappen van een gietvloer op maat, maken deze vloeren tot een absolute musthave voor iedereen die waarde hecht aan wooncomfort. De warme en unieke uitstraling zorgen voor een unieke woonervaring die je zelden eerder hebt ervaren.

Een vloer met uitstraling

Vloeren met een individuele uitstraling en karakter, dat zijn de kunststof vloeren van Nextfloors  ten voeten uit. Men name de ruime mogelijkheden van een gietvloer maken dit type vloer tot een favoriete keuze. De vloer heeft een aantal kenmerkende eigenschappen:

 

  • Onderhoudsvrij
  • Een gietvloer van Nextfloors is naadloos
  • Ruime keuze in kleur en kleurcombinaties
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geschikt voor elke ondergrond
  • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

 

Doordat Nextfloors kan vertrouwen op ruim 25 jaar ervaring, is geen enkele wens onmogelijk. Zo kan een gietvloer op elke ondergrond worden aangebracht. Door de ondervloer een speciale behandeling te geven wordt deze geschikt gemaakt voor de gietvloer. Zo is het ook mogelijk om de vloer te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Met name in de koude maanden is een vloerverwarming ideaal en zorgt het voor meer wooncomfort. Een vloer van Nextfloors wordt op maat gemaakt en kent een grote duurzaamheid, Door de onderhoudsarme eigenschappen verzeker je jezelf van jarenlang optimaal woongenot. De aanschaf van een vloer is uiteraard geen impulsaankoop. Een vloer moet je kunnen zien en voelen om te weten wat de meerwaarde van een gietvloer is. Nextfloors heet je daarom van harte welkom in de showroom waar je in een huiselijke sfeer alle mogelijke vloeren en kleurcombinaties kan zien en voelen. Nextfloors is gevestigd in Rijen en is goed bereikbaar vanuit de Randstad, Tilburg en Breda. We heten je van harte welkom.

Je vindt misschien ook leuk