Inrichting

Hout Aluminium kozijnen

11 juli 2017

Comfortabel wonen en toch kunnen besparen op de stookkosten. Voor veel mensen is dat een utopie. En toch kan je door een slimme investering in je woning, zorgen voor een lagere energierekening en binnen een meer dan acceptabele termijn de investering terug verdienen. Door gebruik te maken van energiezuinige kozijnen ben je in staat om het comfortniveau van je woning te behouden en krijg je lagere energiekosten. Met name de hout aluminium kozijnen kennen een dermate hoog rendement dat het de investering waard is.

Energie besparen wil iedereen. Maar omdat te combineren met een acceptabele mate van comfort is voor de meesten een hele uitdaging. Door gebruik te maken van nieuwe productiemethodes is het echter wel mogelijk om het grootste energielek in je woning effectief aan te pakken. In veruit de meeste gevallen gaat de energie via de kozijnen verloren. Met name de wat oudere woningen waarbij sprake is van houten kozijnen is de energierekening aan de hoge kant. Door gebruik te maken van een combinatie van hout en aluminium sla je als woningbezitter twee vliegen in een klap. Het houten gedeelte zorgt voor de aangename warme uitstraling terwijl het aluminium aan de buitenzijde zorgt voor een onderhoudsarm kozijn.

Besparen door te combineren

De kozijnen van niveaukozijnen.nl blinken uit in efficiëntie. Door aan kozijnen een bepaalde uW-waarde toe te kennen weten we welke kozijnen het meeste rendement opleveren. Hoe lager de waarde des te hoger het uiteindelijke voordeel. De unieke isolatie door middel van meerdere lagen isolatieglas werkt dus direct door in de stookkosten. De aluminium/houten kozijn van niveaukozijnen hebben een uW-waarde die per type kozijn kan variëren van 1.2 tot 0.79. Hierdoor wordt een aanzienlijke besparing gerealiseerd die je direct terug ziet in de vorm van een lagere energierekening. Het grote voordeel van dit type kozijn is daarnaast de meerwaarde voor je woning. Zeker in situaties waarin je op termijn zou gaan verhuizen kunnen de energiezuinige kozijnen een goed verkoopargument zijn. Een energiezuinige woning is nou eenmaal sneller verkocht dan een woning met traditionele kozijnen. Ben je benieuwd naar de mogelijke besparing die de hout/aluminium kozijnen in jouw situatie kunnen realiseren, neem dan vandaag nog contact op met niveaukozijnen. Door gericht te informeren naar de besparing die je kan realiseren met de hout/aluminium kozijnen, komt een lagere energierekening binnen handbereik.

Je vindt misschien ook leuk