Buiten

Geschikte tuinverlichting voor uw tuin

8 maart 2017

Wij geloven er sterk in dat iedere tuin opgeleukt kan worden met de juiste tuinverlichting. Het is namelijk zonde als het ’s avonds donker wordt en uw prachtige tuin helemaal niet meer te zien is. Bovendien is het in de lente en de zomer, zodra het weer warmer wordt, heerlijk om lange avonden lekker in de tuin te zitten. Het is dan weliswaar langer licht, maar uiteindelijk wordt het toch donker, terwijl de temperatuur op dat tijdstip nog wel heel behaaglijk is. Om uw avonden in de tuin niet in te hoeven korten, raden wij dus geschikte tuinlampen aan.

Led tuinverlichting

Iedere tuinverlichtingszaak zal u op gegeven moment op de optie led tuinverlichting wijzen. Daar zou uw tuinverlichtingszaak ook gelijk mee hebben, want led tuinverlichting is niet alleen duurzaam en goedkoop, maar ook ontzettend veelzijdig! Een tuinlamp met een ledlampje is in allerlei soorten en maten te krijgen, van ingebouwde tuinverlichting in uw tegels tot een manshoge staande tuinlamp langs een tuinpaadje.
Er zijn natuurlijk ook andere opties voor uw tuinlampen dan led tuinverlichting, zoals gloeilampen of spaarlampen. Deze lampen zijn echter veel minder geschikt voor buiten omdat ze minder goed bestand zijn tegen verschillende weerssituaties, en zijn bovendien niet zo goedkoop en duurzaam als tuinverlichting op basis van ledlampen. Ook dit zal uw tuinverlichtingszaak u vertellen.

 

Led tuinverlichting

Een goede tuinverlichtingszaak

Om er zeker van te zijn dat u de beste mogelijkheden voor lampen in de tuin te horen krijgt, raden wij u aan contact op te nemen met een betrouwbare tuinverlichtingszaak. Hier kan een deskundige u vertellen wat voor opties u heeft en wat het beste bij uw tuin zou passen. Het is daarbij geen slecht idee gebruik te maken van een aantal foto’s van uw tuin, zodat de expert goed kan zien hoe uw tuin ingericht is en waar allemaal rekening mee gehouden moet worden bij het opstellen van een volledig lichtplan. Maar het allerbelangrijkste is wat u mooi vindt. Kijk eerst eens goed rond op het internet en in een tuinverlichtingszaak naar wat u de mooiste lampen vindt en kijk vervolgens hoe die in uw tuin zouden kunnen passen.

Je vindt misschien ook leuk