Woonkamer

Films kijken met een Android Mediabox

2 mei 2016
Androidbox in je woonkamer

Films kijken met een Android Mediabox

Met een Android Mediabox maakt u van uw gewone televisie een ‘slim’ model. De player is supersnel en heeft draadloos internet. Met enkele klikken bekijkt u direct films en sport op je televisie. Heerlijk voor een avondje tv met vrienden of familie. U streamt uw favoriete filmpjes en games rechtstreeks naar uw televisie. Geen gedoe meer met kabels, laptops en kleine schermen. De Mediabox is immers geschikt voor iedere ‘platte’ lcd of led televisie, en zelfs full HD streamen is geen probleem. Een filmavond uw kinderen of sportwedstrijd met uw groep vrienden organiseren was nog nooit zo makkelijk. Kiezen, klikken en klaar! Haal het gemak van draadloos kijken vandaag nog in huis met de intelligente Android Mediabox.

Uw woonkamer verdient het beste

U heeft uw woonkamer met veel zorg gedecoreerd en ingericht. Zorg dat lelijke kabels en een scala aan schermen het zicht van de televisiehoek niet verpesten. De supersnelle Android TV Box werkt met wifi, en is klein en makkelijk te plaatsen. Met de keuzes van androidmediabox.nl bent u bovendien zeker dat u het beste model in huis haalt. Een mediabox kopen was nog nooit zo makkelijk. Geen keuzestress en geen gedoe met vergelijkingen. Uw televisie wordt in omgetoverd tot een multimediascherm dat toegang geeft tot het internet. De nieuwste films, beste sportwedstrijden en leukste games live op uw tv. Geniet van alle mogelijkheden vanuit uw zetel!

Kodi, de beste vriend van uw televisie

Elke Android Mediabox komt met de Kodi XBMC Player. Kodi, het vroegere XBMC, is een platform waarmee u makkelijk uw box personaliseert. Met het slimme multimediaplatform bekijkt u allerlei media van het internet, zoals filmpjes, muziek en podcasts, live op uw Android TV. U selecteert zelf add-ons of apps en gaat in enkele klikken aan de slag. Voor elke tv-liefhebber is er de geschikte add-on. Sportliefhebbers kiezen voor add-ons zoals NL Sports en Sportdevil. Liever een filmpje? Ga dan bijvoorbeeld voor Genesis, de app waarmee u onbeperkt en gratis films kijkt. Tv kijken op maat, door op elk op moment toegang te hebben tot uw favoriete series en films. Ga op ontdekking en ervaar zelf de vele mogelijkheden van de Kodi XBMC Player!

De Android Mediabox: zoveel meer dan een box

Met een Android Box tovert u uw woonkamer om tot een slimme televisiehoek met alle voordelen

van het internet. Door een eenmalige betaling hebt u onbeperkt toegang tot de nieuwste films en series en kijkt u sport van over heel de wereld. Geen abonnementskosten, geen kabels. Ontdek zelf de reviews op androidmediabox.nl, en lees waarom gebruikers een mediabox kopen!

Je vindt misschien ook leuk