Gezelligheid

Culinair genieten met een weber barbecue workshop

30 juni 2017

Een barbecue avond is het ultieme genot van de zomer. Het is wel handig om te weten hoe de barbecue werkt op die avond. Veel mensen kopen in een impuls een barbecue en laten deze staan omdat het te veel werk is om deze aan te zetten of omdat ze niet weten hoe deze barbecue werkt. Dit is niet fijn en ook nog geldverspilling. Daarom bieden wij barbecue workshops. Er zijn verschillende workshops voor verschillende barbecues. In dit artikel wordt de inhoud en de omschrijving van de BBQ-workshop Weber uitgelegd.

Grill Academy Weber

Tijdens deze cursus of bij de Grill Academy wordt er veel focus gelegd op hoe Weber BBQ in elkaar steekt en hoe de lekkerste gerechten gemaakt kunnen worden. Het barbecueën met een Weber wordt ook wel ‘weberen’ genoemd. Er wordt door professionals getoond hoe u een compleet menu kunt maken voor meerdere mensen of natuurlijk gewoon voor uzelf. De professionals kennen de techniek en geven u zoveel informatie dat u de Weber BBQ helemaal kent. Naast al deze technieken wordt ook informatie gegeven over de accessoires die bij de Weber BBQ horen en ook over het onderhouden van de BBQ.

BBQ kopen Weber

Er zijn 3 soorten Weber barbecues. Zo biedt het assortiment:

  • Gasbarbecues
  • Houtskoolbarbecues
  • Smokers

Het is verstandig om van tevoren goed te informeren en te overleggen welke barbecue geschikt is voor u en voor de tuin. Sommige barbecues passen niet of zorgen voor andere problemen. Van een rokende barbecue is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de buren. Daarom is een gasbarbecue weer beter in zo’n situatie.

Locatie workshops

De locatie van de workshops verschilt per klant. Meestal boeken en geven wij de workshops op het strand van Scheveningen of op het strand van Monster. Dit biedt een grote wijde vlakte waarin we veel kunnen laten zien en waar de ruimte is om te experimenteren met de barbecues. Als er echt specifieke wensen zijn wordt de BBQ-workshop op locatie gegeven. De gewenste locatie wordt opgegeven en wij kijken of de locatie geschikt is om de cursus te geven. Soms is het mogelijk om de BBQ-workshop aan huis te geven. Dit kan alleen als de tuin groot genoeg is om mensen te ontvangen en om de technieken uit te voeren.

Kosten workshop

Doordat er meegegeten kan worden en de workshops op verschillende niveaus worden gegeven kosten de workshops niet meer dan 100 euro per persoon. Dit verschilt per niveau maar ook per barbecue.

Je vindt misschien ook leuk