Gezelligheid

Op zoek naar een Dik Geurts Houtkachel?

5 juli 2017

Dik Geurts is een Nederlandse kachel producent die al jaren hoogwaardige design en sfeerhaarden produceert. De houtkachels hebben allemaal een hoog rendement en een uiterst schone verbranding. De haarden zijn allemaal voorzien van de nieuwste verbrandingstechnieken en voldoen aan alle kwaliteitseisen en hebben de juiste certificeringen. Het zijn stuk voor stuk allemaal erg mooie strakke en erg mooie houtkachels die voor iedereen erg makkelijk te bedienen zijn.

De Dik Geurts Ivar serie

Deze serie houtkachels bestaat uit meerdere modellen die in veel situaties te plaatsen zijn. Zoals de Dik Geurts Ivar 5 Low die makkelijk onder een lage schouw past. Maar natuurlijk is er ook nog de Ivar 5 High voor de wat hogere schouwen. Zo kunt u ook nog kiezen voor de Ivar 5 Store waarbij er een grotere ruimte onder de kachel is die u kunt gebruiken als houtvak. Voor de wat grotere ruimtes is er ook nog de Dik Geurts Ivar 8 serie waarbij het vermogen hoger ligt zodat u ook de grotere woonkamer warm kunt stoken. Natuurlijk is dit model ook weer verkrijgbaar in 3 varianten.

De Dik Geurts Lars serie

Deze serie bestaat uit een zeer strakke en simpele houtkachel met een bakoven. Deze serie bestaat ook uit 3 modellen zodat u voor iedere ruimte een geschikt model kunt vinden en uw kamer warm kunt stoken. De Dik Geurts Lars 800 levert tussen de 3 en 5 Kw. De Lars 900 levert u tussen de 4 en 7 Kw, en de Lars 1100 heeft een vermogen van 6 tot 10 Kw.

Beste advies en juiste installatie

Bent u al een tijdje op zoek naar een houtkachel maar ziet u door de bomen het bos niet meer? hoort u ook overal weer een ander verhaal ? Kijk dan eens bij deze houtkachel specialist voor goed advies en montage. Ook kunnen ze voor u de bestaande situatie bekijken en als u nog geen rookkanaal heeft deze voor u monteren. Neem dus snel contact op zodat u deze winter lekker kunt genieten van een warm haard vuurtje!

Je vindt misschien ook leuk