Trends

Barcelona chair

5 april 2016

Eén van de grootste trendsetters op dit moment is de Barcelona chair. Dit prachtige minimalistische design in combinatie met leer is al jaren een echte topper. Eigenlijk is deze stoel een replica van de wereldberoemde originele Barcelona Chair uit 1929. Het ontwerp is oorspronkelijk gemaakt door Ludwig Mies van der Rohe speciaal voor de Spaanse koning. Op basis van less is more is dit prachtige stukje design gemaakt. De originele stoel had een prijskaartje van € 8.000. Jij kan nu ook eigenaar worden van je eigen troon met een Barcelona Chair replica. Deze stoel is natuurlijk een stuk voordeliger dan het origineel en staat prachtig in een moderne inrichting. Direct haal je de Mediterrane sfeer naar je huiskamer met deze heerlijke loungestoel. Wij weten nu al dat je niet meer uit de stoel kan komen als je hierop plaats neemt.

Hoogwaardige Barcelona chair replica.

Natuurlijk is de echte Barcelona Chair onbetaalbaar om in huis te halen. Een Barcelona chair replica is veel slimmer om voor te kiezen. In ons assortiment hebben wij verschillende hoogwaardige replica’s. Deze replica’s zijn van een hoge kwaliteit. Je kan er echt van genieten net zoals je dat met het origineel zou doen. Door samen te werken met uitstekende fabrieken kunnen wij een gelijkwaardige kwaliteit aanbieden als het origineel. Net als bij het origineel kan je hier lekker neerploffen en genieten van de sfeer in huis. De naadloze afwerking en strakke vormen in combinatie met een RVS onderstel zorgt ervoor dat iedere design liefhebber direct verliefd wordt.

Combineer de Barcelona chair met een hocker.

Wil je nog meer genieten van het ultieme comfort bij een Barcelona Chair. Combineer de stoel met een hocker en je kan heerlijk met de voeten languit liggen op je eigen Barcelona chair. Uiteraard kan de hocker met hetzelfde leer bekleed worden zodat je één uniek design in huis haalt. Het geheel ziet er zelfs met een hocker nog steeds modern uit en past thuis in de moderne woonkamer. De combinatie van runderleer en gepolijst staal maakt zelfs de hocker modern. Je kan zo heerlijk ontspannen languit tv kijken met je eigen Barcelona chair.

Bestel de Barcelona chair replica in verschillende kleuren en maten.

De Barcelona Chair is natuurlijk prachtig en doordat de stoel eigenlijk in verschillende kleuren verkrijgbaar is past het design thuis in iedere woning. Je kan zelf bepalen welke stijl jouw aanspreekt om je interieur af te maken. De hocker kan uiteraard in dezelfde kleurencombinatie uitgekozen worden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor wit, zwart of cognac bruin om jouw bank af te maken. Naast verschillende kleuren heb je de mogelijkheid om voor verschillende maten te kiezen. Je kan online een tweepersoons Barcelona chair uitkiezen om samen van te genieten. De stoel kan gezien worden als een heerlijke lovechair waar je samen in plaats kan nemen tijdens een film avondje.

Bestel jouw Barcelona Chair direct online.

De meeste Barcelona chair modellen hebben wij gewoon op voorraad. Wij kunnen de stoelen binnen 24 uur bij je thuis bezorgen. Het bezorgen van je nieuwe stoel kost helemaal niets want de verzendkosten zijn gratis. Je kan gewoon online shoppen voor een betaalbare Barcelona Chair zonder dat er nog hoge bezorgkosten bovenop komen. Dankzij onze prijzen hoef je niet langer verder te zoeken naar een nieuwe Barcelona Chair. Je weet direct dat wij het voordeligste van allemaal zijn. Mocht je toch nog twijfels hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen je graag de verschillen met onze concurrent uit en helpen je direct aan een nieuwe Barcelona Chair replica.

Je vindt misschien ook leuk