Uncategorized

5 leuke manieren om je nieuwe mand in huis te gebruiken

21 juli 2021
Mand online bestellen?

Zie jij liever een reeks prachtige manden op een rij dan dat je spullen zich door het hele huis verspreiden? Aan het eind van de dag struikel je over het speelgoed van je kinderen en op kantoor creëer je meer chaos naarmate de week zich voortzet. Een herkenbaar probleem dat je gemakkelijk kunt oplossen met manden van Little Lofts. Niet alleen super praktisch, maar het zijn ook pareltjes in je woonkamer.

Het is goed voor te stellen dat je je spullen liever opbergt in een mooie mand van Little Lofts dan in een plastic box die weinig toevoegt aan de sfeer in je woonkamer. De manden zijn met de hand gemaakt en door het stevig materiaal kun je er lang gebruik van maken. Of je nu van een strak interieur houdt of je huis hebt ingericht met landelijke en natuurlijke details, de manden van Little Lofts hebben een rustieke uitstraling die in iedere stijl past. 

Maar dan, waar gebruik je de manden voor? Je kunt ze natuurlijk puur vanwege hun uiterlijk kopen. Wil je in huis toch gebruikmaken van de functionaliteit, dan lees je in deze blog voor welke doeleinden de manden van Little Lofts gebruikt kunnen worden.

1. Het speelgoed uit zicht

We zeiden het al, aan het eind van de dag struikel je standaard over het speelgoed van je kinderen. Ze hebben zich de hele dag vermaakt en dat heeft zijn sporen nagelaten in de woonkamer. Wil je voordat de kinderen gaan eten en slapen de ruimte speelgoedvrij maken, dan berg je alles gemakkelijk op in een XL mand. De kinderen kunnen zelf hun speelgoed bij elkaar verzamelen en in de mand doen, die ze de volgende dag weer ondersteboven kiepen. 

In een mum van tijd is het alsof er zich niks is gebeurd in de woonkamer en kun je een rustige avond doorbrengen op de bank. Uiteraard met zicht op de prachtige opbergmand vol speelgoed. De manden zijn bovendien heel leuk voor op de slaapkamer van de kinderen. Hebben ze daar hun speelgoed over de vloer uitgespreid, dan kunnen ze ook daar de boel weer opruimen in een van de mooie manden van Little Lofts.

Mand online bestellen?

2. Een opgeruimde garderobe met de manden van Little Lofts

Heb je een walk in closet? Hoe tof is het dan om er naar binnen te stappen en tegen een rij manden van Little Lofts te lopen. Met grote manden op de vloer of kleinere manden die de kastplanken opvullen, creëer je orde in de walk in closet én breng je sfeer aan in deze chique kamer. Ook als je niet de luxe van een walk in closet hebt, kun je in je klerenkast een aantal kleine manden zetten voor je sokken en ondergoed. Zou je niet van die manden gebruiken, dan kan er makkelijk chaos ontstaan in je garderobe en ben je ’s ochtends tijd kwijt aan zoeken naar je outfit van die dag.

En als je kleren aan het eind van de dag in de was wilt doen, dan gebruik je ook daarvoor een van de prachtige manden van Little Lofts. Heb je een wasruimte of bijkeuken waar je de gedragen kleren verzamelt voor ze in de wasmachine gaan? Je hecht waarde aan een sfeervolle ruimte waar je tijd en energie hebt gestoken in de styling. Dan wil je die ruimte aankleden met mooie spullen als een unieke item van Little Lofts die fungeert als wasmand. 

3. Weer tijd om de bedden te verschonen?

Iedere lente als je alle bedden in huis verschoont, is het tijd om de winterdekens weer op te bergen. De nachten worden warmer, dus een dikke deken is niet langer nodig. Of je hebt met regelmaat logees waarvoor je de nodige slaapspullen in huis hebt. Vergelijkbare items die je niet in je kledingkast kwijt kunt, stop je in een XL mand van Little Lofts. De manden bieden je veel opbergruimte en je zet ze gemakkelijk weg. En met een deksel erop kun je dekens lange tijd opbergen zonder dat er zich een laag stof op vormt. Niet alleen dikke winterdekens stop je in een mand van Little Lofts. Ook in de woonkamer na een avond op de bank kruip je onder je plaid vandaan die je gemakkelijk in een prachtige mand legt. 

Leuke mand kopen bij Little Lofts?

4. Kleine manden voor kleine spullen

Niet alleen groot goed ruim je op in de manden van Little Lofts. In het assortiment vind je namelijk ook leuke manden van klein formaat. Werk je op kantoor en merk je gaandeweg de werkweek dat je bureau zich steeds meer vult met spullen? Maak dan gebruik van een aantal manden waarmee je die spullen kunt ordenen. Staat leuk op het bureau én geeft rust in het hoofd zodat jij je kunt focussen op je werk.

De kleine manden van Little Lofts zijn op kantoor erg functioneel. Maar ook thuis kun je je opladers, sleutels en andere spullen die je dagelijks nodig hebt gemakkelijk op die manier ordenen. Een stapel tijdschriften staat extra mooi in een opbergmand en wat dacht je van vers fruit op de eetkamertafel? Houd je ervan om je keukenaanrecht aan te kleden met mooie items en accessoires? Dan zal een kleine mand van Little Lofts een heel mooie toevoeging zijn. Je keukengerei berg je eenvoudig op en houd je goed uit elkaar als je meerdere manden gebruikt.

5. Niet een pot maar een mand voor je plant 

De manden zijn uitstekend te gebruiken als opberging voor al je spullen. Meer orde in huis en een ware eyecatcher in je woonkamer. Maar heb je er ook aan gedacht om een mand te gebruiken voor een van je huiskamerplanten? Lijkt je woonkamer bijna op een jungle door alle planten die je in loop van de tijd hebt verzameld? Hoe tof is het dan de potten af te wisselen met een paar prachtige manden van Little Lofts? Met een grote plant in een bijpassende mand maak je een statement in je woonkamer. Of groepeer een aantal planten die je verpot in de kleinere manden. Zo creëer je een speels effect en breng je natuurlijke elementen samen.

Ook in de keuken verpot je je kruiden in de manden van Little Lofts. Zo verzamel je een mooie collectie op het aanrecht met daarin je keukengerei en kruiden. Door het unieke ontwerp en de natuurlijke materialen van de manden maak je de ruimte af en voeg je sfeer toe aan je interieur.

Een stijlvolle handgemaakte mand bestel je bij Little Lofts

Heb jij je laten inspireren en wil je je huis van onder tot boven opruimen? Maak dan gebruik van de manden van Little Lofts die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Niet alleen functioneel, maar vooral ook een prachtige toevoeging aan je inrichting. Wat je stijl ook is, in het assortiment van Little Lofts vind je een mand die voldoet aan jouw smaak. Zoek je een mand voor een specifieke ruimte en kun je daarvoor advies gebruiken? Neem dan contact op met de medewerkers van Little Lofts die je graag helpen bij het kiezen van een prachtige mand voor in jouw keuken of woonkamer.

Je vindt misschien ook leuk