Design, Inrichting

Zwart-wit interieur voor je woning

8 juni 2018


Ben jij wel enigszins uitgekeken op het interieur in jouw woning? Dan is het zeker het overwegen waard om de boel eens te veranderen. En hoe kan dit beter dan met nieuwe meubels? Het kiezen van een nieuwe interieur kan echter behoorlijk lastig zijn. Er zijn namelijk veel verschillende stijlen waar jij uit kunt kiezen. Houd jij van een strak en modern design? En ben je daarnaast niet zo gek op felle kleuren? Dan is een zwart-wit interieur voor je woning echt iets voor jou!

Totaal niet saai

Veel mensen zijn van mening dat een zwart-wit interieur behoorlijk saai is. Doordat alleen zwarte en witte meubels en accessoires gebruikt worden, wordt vaak gedacht dat deze stijl wat kil is. Dit is echter helemaal niet het geval. Sterker nog: het kan namelijk zelfs behoorlijk stijlvol zijn wanneer jij alleen maar zwart-wit gebruikt in jouw woning. Het is in dat geval wel belangrijk dat jij jouw zwart-witte meubels op de juiste wijze met elkaar combineert.

Voeg kleine beetjes kleur toe

Is jouw interieur volledig zwart-wit? Dan ervaar je mogelijk dat het toch allemaal wat kil is. Je kunt dit natuurlijk veranderen door kleur toe te voegen. Maar wat als jij geen fan bent van felle kleuren? Gebruik dan de kleuren koper, bruin of grijs. Deze kleuren passen namelijk heel erg goed bij een zwart-wit interieur. Door deze kleuren te gebruiken, ervaar je snel genoeg dat jouw interieur een stuk minder kil wordt. Werkt dit nog niet? Dan doe je er goed aan wat planten te plaatsen in jouw woning. Het groene van de planten zorgt namelijk voor een frisse indruk.

Natuurlijke materialen gebruiken

Wil jij jouw zwart-witte interieur wat minder saai maken? Dan kun je naast de kleuren koper, bruin en grijs en planten ook natuurlijke materialen gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubels of accessoires van hout. Door dergelijke natuurlijke materialen toe te voegen aan jouw zwart-wit interieur, merk je snel genoeg dat het een stuk warmer wordt in huis.

Je vindt misschien ook leuk