Badkamer

Wellness in je badkamer, hoe pak je dat aan

13 april 2018

Een eigen kuuroord

Een mini kuuroord in je eigen woonhuis, menigeen zou dat graag willen. En waarom ook niet? Jezelf verwennen wanneer het jou uitkomt in je vertrouwde omgeving is ideaal. Wellness is voor iedereen weggelegd. Kijk maar eens op een woon website. Wellicht vind je hier inspiratie als je een kijkje neemt bij het badkamergedeelte. Jouw eigen wellness kan een droom zijn die uitkomt! En het mooie is dat je zelf bepaalt welke wellness apparaten je aanschaft.

Ontspannen in de badkamer

Een bubbelbad is misschien het eerste waar je aan denkt. Meteen een goede gedachte! Heerlijk bubbelen in warm water is een fijne manier om te ontspannen. Een stoomdouche is ook een weldaad voor het lichaam. In een wat grotere badkamer is het zelf mogelijk je eigen sauna te plaatsen. De privacy van je eigen woonhuis is een bijkomend voordeel. Meteen daarna afkoelen onder een koude douche zorgt voor een heerlijk fris en verkwikkend gevoel. Als je het liever wat simpeler wil houden dan kies je voor een douchekop met verschillende standen. Een harde straal is fijn om je lichaam een soort van massage te geven. Ook is het mogelijk om te genieten van duizenden kleine druppels die als een regenbui over je lichaam vallen. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Meubels

Om het geheel wat extra aan te kleden zou je een badkamerkast kunnen kiezen waarop je al je beauty en wellness artikelen uitstalt. Zo heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Een heerlijk scrub is goed voor je lichaam en werkt ontspannend. Een zachte bodylotion verzorgt je lichaam extra na al die verwennerij. Je zou ook kunnen werken met plankjes waarop je deze producten plaatst. Wat kaarsen maken het geheel compleet. Even helemaal tot je zelf komen en in alle rust de drukte van de dag van je laten afglijden. Dat doet de mens goed! Wellness in je badkamer, dat is een aanrader voor iedereen die soms even wil ontsnappen aan de hectiek van het leven!           

Je vindt misschien ook leuk