Vloeren

Voorzie uw vloeren van multiplexplaten

8 september 2017

Er zijn verschillende manieren om uw vloeren op te vrolijken. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een strakke, zeer moderne betonnen vloer. U kunt hierbij voor verschillende kleuren beton kiezen, zodat de vloer naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. Wanneer u voor een warmere, knussere vloer wilt gaan, kunt u wellicht beter voor een parket- of laminaatvloer kiezen. Hout heeft van zichzelf een zeer warme kleur, wat perfect aansluit bij een klassieker of industrieel interieur.

Naast de parket- en laminaatvloeren zou ook een vloer van multiplex mogelijk een interessante optie voor u zijn. Multiplexplaten wordt in tal van verschillende kleuren aangeboden, zodat u altijd een model vindt voor in uw woning.

Verschillende soorten multiplexplaten

Bij de aanschaf van multiplexplaten voor het bedekken van de vloeren in uw woning heeft u de keuze tussen berken-, populieren-, pontprime- en hardhouten platen. Zeker de berken- en populieren platen hebben een wat lichtere kleur. Hiermee kunt u de vloer een strak en modern uiterlijk geven, zoals u dat ook kunt doen met de reeds beschreven betonnen vloeren. Een hardhouten plaat heeft logischerwijs een diepbruine houten kleur, welke ideaal is voor een klassieker interieur.

Tip: let goed op de dikte van de platen! Zeker wanneer u ze als vloer gebruikt is het belangrijk dat de platen dik genoeg zijn om warmte in huis te houden en geluidsoverlast voor benedenburen te voorkomen.

Online multiplexplaten aanschaffen

Naast de diversiteit aan soorten multiplexplaten, zijn er ook steeds meer plekken waarop u deze platen kunt kopen. Op internet vindt u verschillende webwinkels die multiplexplaten aanbieden. Een van deze webwinkels is PontMeyer, die platen van multiplex in verschillende soorten en formaten aanbiedt. Het fijne aan het online bestellen van multiplexplaten is onder meer dat de platen bij u thuis worden verzorgd. Zo hoeft u zelf geen zorg te dragen voor het vervoer van de zware, grote platen. Voor welk type multiplexplaten kiest u?

Je vindt misschien ook leuk