Uncategorized

Vijf dingen die niet mogen ontbreken in een stoer manneninterieur

15 december 2016

Mannen worden over het algemeen vaak als stoer bestempeld en dit willen ze meestal ook terug laten komen in hun interieur. Veel mannen weten echter niet wat zij moeten doen om hun interieur mannelijker te maken. In de meeste gevallen kiezen zij dan ook voor standaard meubilair, waardoor hun woning geen stoere uitstraling krijgt. Wil jij je interieur wat mannelijker maken? Dan mogen onderstaande vijf dingen echt niet ontbreken.

Ruig

Heb jij een bakstenen muur in je woning? Laat deze dan gewoon lekker zijn originele kleur en staat behouden. Dit heeft een ruige uitstraling en hierdoor wordt je woning automatisch al een stuk stoerder. De meeste mannen kiezen er echter voor om de muur in een andere kleur te schilderen, maar dat is helemaal niet nodig.

Metaal

In de industriële stijl wordt veel gebruikgemaakt van metaal en dat geeft vaak een stoere uitstraling. Kies er bijvoorbeeld voor om stoelen met een stalen frame aan je eettafel te zetten of kies voor stoere, grote lampen van metaal voor in je zithoek.

Hout

Wanneer je kiest voor metaal, is het ook mogelijk dit te combineren met hout. Zo krijgt je interieur nog net wat meer die mannelijke uitstraling. Zo kun je in plaats van een standaard houten kast bijvoorbeeld ook kiezen voor een open kast die gemaakt is van steigerbuizen en -hout. Door deze gedurfde keuze te maken, wordt het interieur een stuk stoerder.

Leer

Leer is bijzonder strak, maar veel mensen vinden het niet warm en zacht genoeg. Toch wordt je interieur stoerder door meubels van leer te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere leren bank of stoel die je lekker in je zithoek kunt plaatsen.

Accessoires

Wanneer je niet allerlei speciale meubels wilt aanschaffen, kun je het interieur van je woning ook een stuk stoerder maken met enkele accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een ruige tafel of kist. Indien je stoere accessoires wilt, maar niet weet wat je moet kiezen, doe je er goed aan om accessoires uit de industriële stijl aan te schaffen. Dit geeft honderd procent zeker een mannelijk tintje aan je interieur.

Je vindt misschien ook leuk