Gezelligheid

Sfeerkaarsen op tafel

19 september 2016

In vrijwel ieder interieur komen ze terug, de bijzettafels! Een bijzettafel naast de bank, naast een fauteuil of bijvoorbeeld bij de leesstoel in de woon- of slaapkamer. Over het algemeen zijn deze bijzettafels van zichzelf niet heel sfeervol, waardoor het gebruik van een aantal accessoires op de bijzettafel vaak niet overbodig is. Een van de accessoires die je zou kunnen gebruiken zijn sfeerkaarsen. Sfeerkaarsen worden in tal van verschillende kleuren en formaten aangeboden, zodat je vrijwel altijd een type sfeerkaars vindt, die aansluit bij het formaat van de bijzettafel.

 

Tip: zorg ervoor dat de sfeerkaarsen qua kleur aansluiten bij de kleur van de bijzettafel. Zo voorkom je dat de woonkamer een rommelige uitstraling krijgt.

Meer sfeer met sfeerkaarsen op tafel

Sfeerkaarsen zorgen niet alleen voor meer kleur in de woonkamer. Wat is er immers gezelliger dan het vonkelende licht van de kaarsen in de avond? Het voordeel aan sfeerkaarsen is dat je ze eenvoudig kunt verplaatsen. Zo zou je de sfeerkaarsen tijdens het diner op de eettafel kunnen gebruiken, in de zomer op de buitentafel kunnen zetten om meer licht te hebben in de avonduren, enzovoorts. Vaak verandert de vorm van een sfeerkaars als deze op begint te raken. Hierdoor krijgt de kaars een unieke vorm!

Verschillende sfeerkaarsen combineren 

Bij het gebruik van sfeerkaarsen in je interieur kun je niet alleen verschillende kleuren sfeerkaarsen gebruiken, maar ook verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld voor drie sfeerkaarsen, in drie verschillende formaten. Zeker wanneer je deze kaarsen op een plateau op de bijzettafel zet, zal dit gegarandeerd voor een sfeervol geheel zorgen. Het leukste effect krijg je als je de sfeerkaarsen in twee of drie verschillende kleuren koopt.

 

Sfeerkaarsen kun je zowel online bestellen, als in een fysieke woonwinkel kopen. Online is de keuze vaak groter.

Je vindt misschien ook leuk