Inrichting

De populairste stoelen op een rij

15 december 2016

Ben jij bezig om je woning van een nieuw interieur te voorzien? Grote kans dan dat je nog op zoek bent voor passende stoelen bij de eettafel of fijne stoelen voor in de zithoek. Om je hierbij een handje te helpen, krijg je hieronder een overzicht van de populairste stoelen. Nu zijn de meningen hier altijd over verdeeld, maar door te kiezen uit onderstaande stoelen, weet je zeker dat je ook komend jaar nog met de trend meegaat.

Strak en modern

Steeds meer Nederlanders richten hun woning in volgens een strakke en moderne stijl. Wanneer je op zoek bent naar stoelen, moeten deze natuurlijk wel bij deze stijl passen. Strakke en moderne stoelen zijn er tegenwoordig in verschillende soorten, maten en kleuren. Is jouw interieur hoofdzakelijk zwart met wit? Dan kun je een stoel kopen die hierbij aansluit. Je kunt juist ook voor een stoel in een andere kleur kiezen, om het geheel wat te breken.

Industrieel

Een stijl die de laatste jaren in opkomst is in Nederland is de industriële stijl. De verwachting is dat deze stijl ook de komende jaren nog stand houdt. Indien je nog stoelen zoekt, is het een goede mogelijkheid om te kiezen voor industriële stoelen. Maar wat zijn nu precies industriële stoelen? Dit kan bijvoorbeeld een leren stoel zijn met houten poten of een stoel met een metalen framewerk. Het voordeel van de industriële stijl is dat deze goed te combineren is met vrijwel iedere andere stijl, waar de stoelen naadloos op je interieur aansluiten.

Inspiratie opdoen

Ben je op zoek naar stoelen, maar weet je maar niet welke je moet kiezen? Ga dan eens inspiratie opdoen op het internet of in diverse woonwinkels. Wanneer je naar een woonwinkel gaat, kun je de stoelen direct uittesten en weet je meteen of hij goed zit. Daarnaast kunnen de medewerkers je haarfijn uitleggen wat de trends zijn op het gebied van stoelen voor het komende jaar.

Je vindt misschien ook leuk