Planten

Planten voor mannen

5 mei 2021

Planten voor mannen

Planten zorgen voor contrast in je woning. Ze brengen iets van de ongetemde wildernis in je goed georganiseerde huis. Ze geven het signaal af dat je in contact staat met de natuur en verantwoordelijk genoeg bent om iets in leven te houden. Bovendien zijn veel kamerplanten heel gemakkelijk te verzorgen en gemakkelijk om mee te decoreren. Maar mannen opgelet, want de grootste doodsoorzaak van kamerplanten is te veel water geven. Mensen zijn snel geneigd om de gieter tevoorschijn te halen bij elk teken van een planten probleem. In het algemeen geldt dat je pas water moet geven als de bovenste centimeter van de grond droog is. Dit hangt af van de woonruimte, maar ik geef ongeveer een keer per week water in het warme deel van het jaar en een keer in de 2 tot 3 weken in de winter. Nu iedereen hiervan op de hoogte is, deel ik graag onze mannelijke selectie kamerplanten.

 

De rubberboom 

Heb je iets nodig met een grote impact? De Rubberboom is een van de beste kamerplanten voor de perfecte dramatische en mannelijke toevoeging aan het huis van elke man. Deze volwaardige planten hebben wasachtige bladeren en kunnen zonder veel aandacht vrij groot worden. Ze zijn niet echt van rubber gemaakt.

 

Lady Palm

We beloven je dat deze dame niet zo veel verzorging nodig heeft als die andere in je leven. Deze grote en gemakkelijk te kweken palm heeft glanzende groene bladeren die een speelse vakantiestemming in je interieur kunnen creëren. Een kamerplant die echt  een gevoel van vrolijke energie creëert.

 

Vredeslelie

Deze verfijnde plant voegt een goede mix van zowel mannelijkheid als vrouwelijkheid toe aan je interieur en produceert af en toe knal witte bloemen tussen zijn rijke bladeren.</p>

 

Cactus

Deze wordt ook wel de beste vriend van de mens genoemd, want de trouwe cactusfamilie heeft een oneindig scala aan vormen en maten. Een cactus kan goed voor zichzelf zorgen. Ga dan ook voor de meest unieke die je kunt vinden, als je het ons vraagt.

 

Vijg vioolblad

De Fiddle Leaf Fig, die altijd populair is, heeft waarschijnlijk de pagina’s en woonkamers van veel tijdschriften en interieurs gesierd. Door hun grote vraag worden ze steeds moeilijker te vinden in grote maten. Je zult er waarschijnlijk een in een kleiner formaat moeten kopen, tenzij je natuurlijk wat geld over heeft om te spenderen. Deze planten zijn niet voor niets zo populair, ze verdragen lichte ruimtes en hun grote geaderde bladeren zijn de perfecte aanvulling voor elke grote woonkamer.

Je vindt misschien ook leuk