Woonkamer

Opzoek naar eyecatcher voor in de woonkamer?

5 mei 2021

Je besteedt thuis veel tijd in de woonkamer. Zowel ’s ochtends, ’s middags, als ’s avonds zit je gezellig met je familie in de woonkamer. Ook visite ontvang je vaak hier. Het interieur van de woonkamer is daarmee zeer belangrijk. Wil je nu iets spectaculairs toevoegen aan je woonkamer? Verdiep jezelf eens in de wereld van haarden en kachels. Het is een echte eyecatcher die ook zeker indruk zal maken op jouw bezoek. Daarnaast zijn haarden ook heel praktisch doordat ze extra warmte kunnen geven op koude dagen. Een haard draagt bij aan je woongenot voor belangrijkste plekje in jouw huis.

Verschillende soorten haarden 

Er zijn natuurlijk vele soorten haarden en kachels. Denk aan gashaarden, houtkachels, elektrische haarden, sfeerhaarden, ingebouwde haarden, losstaande kachels, ect. Of je interieur nu vraagt om een klassieke houtkachel, een fraaie gashaard of misschien om een moderne elektrische haard. Alles is mogelijk. Zeker in een haardenzaak is de keuze enorm.  Haarden zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Hierdoor is het aanbod hard gegroeid en zijn er meer haardenzaak dan voorheen. Haarden zijn niet gebonden aan een specifieke interieur stijl. Als je interesse hebt in een haard of kachel, hoef je dus niet bang te zijn dat de rest van je interieur er niet bij past.  

Laat je goed informeren 

Het aanschaffen van een haard of kachel is niet niks. Een haard kost best veel en vraagt soms ook aanpassingen aan jouw huis. Zeker bij ingebouwde haarden kunnen de kosten hoger oplopen. Laat je dus goed informeren door experts. Vanaf de allereerste inspiratie tot aan de installatie en nazorg. Een haardenexpert is de haardenzaak die jouw droomproject waarmaakt. Met originele ideeën en deskundig advies blijven wij u verrassend inspireren en informeren. 

thuis. Een team van ervaren installateurs garandeert een betrouwbare installatie zodat u daarna zorgeloos kunt genieten en deskundig personeel denkt buiten de gebaande paden en levert maatwerk wanneer ‘standaard’ de lading niet dekt. Wacht niet langer en bezoek snel een showroom om jouw zo jouw droomhuis waar te maken. 

 

 

Je vindt misschien ook leuk