Gezelligheid

Origineel cadeau? Ga voor design

3 augustus 2016

Voor goede vrienden en familie mag het al eens wat meer zijn. Iets anders dan bloemen of wijn. Iets dat ze niet verwachten. Maar een origineel cadeau vinden is niet altijd even eenvoudig. Een leuk gebied voor inspiratie is dat van interieurdesign. Met verrassende designaccessoires kunnen je vrienden het gezellig maken in huis én zullen ze altijd een beetje aan jou denken. Enkele tips!

Een origineel cadeau voor in de keuken

Ga je op bezoek bij iemand die ervan houdt om keer op keer verrassende gerechten op tafel te toveren? Dan zal je vast scoren met leuke gadgets voor in de keuken. Een hippe fruitschaal kan bijvoorbeeld erg mooi zijn. Merken als Blomus en Eva Solo bieden je exclusieve design fruitschalen die voor een bijzondere extra zorgen. Je kan ze natuurlijk ook dadelijk vullen met het lievelingsfruit van je gastheer of – vrouw!

Durf gerust ook even op zoek te gaan naar keukenaccessoires waar je vrienden niet aan gedacht hebben. Handige lepelhouders, originele whiskeyglazen of peper-en zoutvaatjes met grappige afwerkingen. Het kan allemaal! Bekijk voor inspiratie zeker ook even de Alessi accessoires.

Voor wie van lezen houdt

Ook op basis van hobby’s kan je op zoek gaan naar design accessoires. Je komt origineler uit de hoek met een leuke boekensteun, een opvallende bladwijzer of een leuk leeslampje dan met de zoveelste boekenbon. Bovendien kan de liefhebber met de juiste boekenrekjes zijn favoriete literatuur ook extra in de verf zetten.

Verrassingen voor dierenliefhebbers

Een echte dierenliefhebber zal altijd tevreden zijn met een cadeautje dat hem met dieren in contact brengt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een design vogelhuisje? Bij Eva Solo vind je handige doorzichtige vogelhuisjes, waarin je je kleine bezoekers ook kan zien zitten. Ideaal voor wie van natuurfotografie houdt. Ook originele voederbakjes voor honden of katten kunnen erg mooi zijn voor dierenliefhebbers.

Je vindt misschien ook leuk