Styling

Leuke tips en trends voor het huis voor ieder budget, lightboxen

19 oktober 2018

Houd jij je ook zo graag bezig met de styling van je huis en wil je graag weer eens iets anders of zit je midden in een verhuizing. Of misschien ga je zelfs wel voor het eerst op kamers wonen, het gezellig en mooi maken van je woonruimte is zo’n leuke bezigheid. Als je even geen inspiratie hebt, er zijn ook dit jaar weer voldoende leuke trends op het gebied wonen. Voor ieder budget kun je echt een gezellig thuis maken van je huis dus of je nu voor het eerst op kamers gaat of dat je allang alles voor elkaar hebt en gewoon iets nieuws wilt, iedereen kan het sfeer en gezelligheid creëren met de woontrends van 2018.

Lightboxen passen in ieder budget of interieur

Dit jaar zien we veel gebruik van duurzame, natuurlijke en robuuste materialen. Hiervoor kan je in vrijwel iedere interieurzaak terecht en je altijd leuke meubels en accessoires die precies bij jou en je huis passen. Hierbij kan je denken aan een leuke, stevige houten tafel, maar ook bijvoorbeeld industriële lampen.  Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag gaan en met zelf bij elkaar gezochte materialen aan de knutsel gaan. Zo maak je zelf meubeltjes en accessoires waar je echt trots op kunt zijn. Ook een echte trend van 2018 zijn lightboxen. Lightboxen zijn ontzettend veelzijdig, passen in ieder interieur en ze hoeven helemaal niet duur te zijn.

Stel je eigen lightbox samen

Je kan een lightbox op iedere gewenste plek in huis neerzetten of ophangen. Omdat ze werken op batterijen hoeven ze niet per se vlak bij een stopcontact. Je kan ook zelf je lightbox samenstellen naar je eigen wensen door zelf te kiezen welke kleur de letters moeten hebben en welk lettertype je wilt gebruiken. Ook zijn er leuke emotiecons en afbeeldingen voor de lightbox te koop. Kijk ook eens op lightboxen.nl voor allerlei tips en mogelijkheden. Hang de lightbox op in de woonkamer met iedere week een andere inspirerende spreuk. Of in de gang, zodat de gasten een leuke welkom boodschap zien als je je huis binnenkomen. En natuurlijk doen lightboxen het ook zeker goed in de studentenkamer.

Je vindt misschien ook leuk