Styling

Je huis opfleuren met interieurstickers

4 april 2016

Met stickers zijn de mogelijkheden eindeloos. Misschien denk jij bij stickers direct aan de lelijke plakbare stukjes papier die in iedere dingen als een trein terug zijn te vinden. Of de plakbare foto’s van voetbalspelers die je bij de supermarkt krijgt en waar jij als kind zo blij van werd. Maar met stickers kun je ook leuke dingen bereiken, pimp jouw huis er bijvoorbeeld mee!

Wat kan ik allemaal met die stickers dan?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze plakbare woonaccessoires zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen. Een leuke boom, een badeend, een leuk hondje of gewoon een leuk printje. Naar welk design jij ook op zoek bent, interieurstickers gebruiken is gewoon een superleuke en originele manier, om jouw huis op te vrolijken. En de stickers zijn er niet alleen voor hun mooie uiterlijk, maar er zijn bijvoorbeeld ook stickers in de vorm van een boom met haakjes eraan om jassen aan op te hangen. Deze boom kun je dus als kapstok gebruiken! En stickers zijn ook nog eens een harstikke leuk cadeau om weg te geven. Een hondenliefhebber kun je leuk verassen met een sticker van een hond. Of is er een verslaafde roker jarig, geef diegene dan voor de grap, een ‘verboden te roken’ sticker.

Dus ik kan ze alleen op de muren plakken?

Kies jij voor zogenoemd glasfolie, dan kun je zelfs de ramen een pimpbeurt geven! Het raamfolie is ook in allerlei mooie designs verkrijgbaar. Geef bijvoorbeeld een glas in lood uitstraling aan het raam in jouw voordeur. Of pimp het raam van jouw slaapkamer met mooie bloemetjes. En ook bij dit folie geldt dat het ook een praktische kant heeft. Voorkom bijvoorbeeld inkijk van buitenaf met het anti-inkijkfolie. Of houdt zelfs inbrekers buiten met het inbraak werende folie. Kortom stickers hebben eindeloos mogelijkheden, en bijna alles is er mee te pimpen. Maar niet alleen het design doet ertoe, want er zijn ook stickers die een praktische kant hebben! En nog mooier, stickers hoeven helemaal niet duur te zijn! Want voor een paar euro heb je al een leuke sticker in huis!

Je vindt misschien ook leuk