Styling

Het veelzijdige materiaal beton

25 mei 2016

Hou jij van een tikkeltje stoer in je interieur? Zorg dan voor robuuste grootste accessoires en industriële accenten. Een materiaal dat jouw interieur direct een stoere uitstraling geeft is beton. Dit geeft jouw woning een rauwe uitstraling, die toch sfeervol is.

Je hele huis in beton
Het leuke aan beton is dat het niet gauw verveeld. Door subtiel beton toe te voegen, kun je het toepassen in je hele woning. Kies bijvoorbeeld voor een aanrechtblad van beton in je houten keuken, een betonnen douchewand in je strakke badkamer en betonnen vazen als woonaccessoires in je woonkamer. Combineer dit beton met metaal voor een industriële look of maak het juist warmer door het te combineren met zacht textiel of hout.

Grijs als magische kleur
De grijze kleur van beton kenmerkt zich door de rustige uitstraling die het creëert. Hierdoor kun je met accessoires, meubels en andere kleuren je eigen hand leggen aan het interieur. Met beton kan namelijk elke gewenste stijl gecreëerd worden: van romantisch tot stoer, en van industrieel tot modern.

Beton op de muren vloeren
De echte trend van dit moment is beton op vloeren en muren. Voor een prachtig en duurzaam resultaat is het wel belangrijk om de juiste aanbieder te kiezen. Een echte expert op het gebied van beton op de muren is Beton Ciré. Liever een gietvloer van beton? Dan is Stone Gietvloeren dé specialist.

Je vindt misschien ook leuk