Buiten

Haal de BBQ uit de schuur!

19 september 2016

Tijdens de zomermaanden is er niets lekkerder dan hele dagen in de tuin te verblijven. In de ochtend geniet u bij de opkomende zon van uw ontbijt en verse jus d’orange, in de middag geniet u met uw wijntje van de zomers temperaturen en in de avond dineert u bij het ondergaan van de zon. Een van de elementen die tijdens de zomermaanden absoluut niet mag ontbreken is uw BBQ! Vrijwel iedere Nederlandse woningbezitter heeft een barbecue in de schuur of op zolder staan, zonder dat deze veel gebruikt wordt. Dit is niet alleen zonde van de ruimte die de barbecue inneemt, ook is het heerlijk en gezellig om in de zomer met uw vrienden, kennissen of familie te barbecueën op uw terras of in de tuin.

Overheerlijk en mals vlees van de grill

Een barbecue zorgt gegarandeerd voor gezellige avonden in de tuin of op het terras. Met een barbecue heeft u een heerlijke grill, waarop u het vlees mals en goed gekruid kunt grillen. Door de kolen onder de grill krijgt het vlees een grillsmaak, die u niet kunt evenaren met de grill die u in uw woning zelf gebruikt. Het is zonde als u deze kans laat liggen tijdens de zomermaanden.

Maak er een feestje van met de BBQ

Om het barbecueën in de tuin nog gezelliger te maken kan het leuk zijn om ieder jaar een BBQ voor de hele buurt te organiseren. Nodig de mensen in uw buurt uit en laat iedereen iets lekkers meenemen voor tijdens de barbecue. Denk bijvoorbeeld aan een aantal salades, een frisse witte wijn, frisdrank en pannenkoeken voor de kids uit de buurt, enzovoorts. Wie is in uw buurt de grillmaster?

Je vindt misschien ook leuk