Sfeer

Geef je interieur een boost met stickers

1 oktober 2019

Geef je interieur een boost met stickers

Ben je uitgekeken op je interieur? Dan kun je natuurlijk alle meubels de deur uitdoen en het behang van de muren halen of deze een lik verf geven. Het kan ook goedkoper en eenvoudiger. Vaak kun je met accessoires al heel veel doen. Koop wat nieuwe sierkussens voor op de bank. Vervang een lamp. Zet wat nieuwe prullaria neer. Zo kun je je interieur al een heel ander uiterlijk geven. Vooral als je voor een ander kleurenschema gaat. Ook met stickers kun je leuke dingen doen.

Meer met muurstickers

Een muursticker doet het altijd goed in het interieur. Op internet zijn talloze muurstickers te vinden. Bij sommige aanbieders, zoals Sticker.nl, is het mogelijk om je eigen muursticker te maken. Dat is nog leuker dan een kant-en-klare sticker te kopen, omdat je dan iets unieks op de muur hebt. Gebruik een tekst die je aanspreekt of laat een foto op een sticker drukken. Dat kan een foto van internet zijn die je mooi vindt, maar met een eigen foto maak je je muursticker nog persoonlijker. Muurstickers zijn niet alleen leuk voor in de woonkamer. Ook in een keuken, hal, slaapkamer, kinderkamer of babykamer kunnen ze goed.

Versier je ramen met raamstickers

Behalve als muurdecoratie zijn stickers ook leuk om je ramen mee te versieren. Je kunt voor een permanente optie gaan in de vorm van een vinylsticker. Je kunt ook een tijdelijke raamsticker gebruiken. Deze worden van statisch vinyl gemaakt, zodat je de sticker gemakkelijk kunt verwijderen en je geen last hebt van lijmresten. Tijdelijke raamstickers zijn leuk als je bijvoorbeeld elk seizoen een andere afbeelding op je raam wilt. Ook is het leuk om voor feestdagen zoals Pasen, Halloween, Sinterklaas en/of Kerstmis een aparte sticker te maken en die steeds te wisselen. Als je tijdelijke stickers netjes opruimt, kun je ze het jaar erop gewoon weer gebruiken. Wel kan het zijn dat je voor het plakken de plakzijde even moet schoonmaken met wat water.

Maak je eigen raamfolie

Raamfolie kun je niet alleen als decoratie gebruiken, maar ook om privacy te creëren. Bijvoorbeeld omdat je aan een drukke straat woont en inkijk tegen wilt gaan. Met een raamsticker kun je je eigen raamfolie maken. Bestel je je plakfolie bij Sticker.nl? Dan kun je er voor kiezen om een zijde te laten bedrukken. Dan zie je de print of binnen, of buiten. Wat ook mogelijk is om beide zijden te laten bedrukken. Dan zie je binnen én buiten hetzelfde. Dit is niet bij alle stickeraanbieders mogelijk, omdat je daarvoor een machine moet hebben die de plakzijde kan bedrukken.

Je vindt misschien ook leuk