Uncategorized

Het flexibele Jablotron 100 alarmsysteem

28 maart 2017

Of we nou in een villa wonen of in een rijtjeshuis, we hebben allemaal wel kostbare spullen in huis die we graag willen beschermen tegen inbrekers. En je kunt wel een goed slot hebben, maar met een beetje pech zijn inbrekers zo binnen. Dan slaap je ’s nachts toch niet helemaal lekker. Wellicht is het dan tijd voor een extra maatregel. Een alarmsysteem op je huis, appartement of bedrijfspand kan inbrekers behoorlijk afschrikken. Bovendien geeft het jou het gevoel dat je het allemaal weer wat meer onder controle hebt en met dit gevoel slaap je ’s nachts een stuk lekkerder.

Comfort en veelzijdigheid

Het Jablotron 100 alarmsysteem is ideaal voor wie zijn of haar huis, appartement of bedrijfspand wil beveiligen en daarnaast het comfort wil hebben van geautomatiseerde bediening van bijvoorbeeld verlichting, garagedeur of verwarming. De bediening van dit alarmsysteem is veelzijdig. Naast het bedieningspaneel kun je het systeem ook bedienen met de speciale sleutelhanger met afstandsbediening. Maar het gaat zelfs nog verder. Met de speciale app voor smartphones of voor webbrowsers kun je alle functies van het alarmsysteem ook op afstand bedienen.

Slimme functies

De te koppelen slimme functies maken de Jablotron 100 tot een heel compleet en comfortabel alarmsysteem. Zo kun je instellen dat de verlichting in je huis of in specifieke ruimtes gaat branden zodra je het alarmsysteem uitschakelt. Ook kun je de temperatuur van je huis automatisch lager laten zetten zodra je het alarmsysteem inschakelt, of met een druk op de knop alle rolluiken omlaag laten gaan. Verder is het systeem ook nog uitgerust met een rookmelder, koolmonoxidemelder en een lekkagemelder.

Een professioneel team

De installatie van het Jablotron 100 alarmsysteem wordt enkel door gecertificeerde professionals gedaan, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je systeem goed werkt. Deze professionals kunnen tevens je alarmsysteem uitbreiden indien dit in een later stadium gewenst is. Je kunt je systeem daarnaast laten aansluiten bij een alarmcentrale zodat er dag en nacht door een beveiligingsteam over je pand gewaakt wordt. De medewerkers van de centrale kunnen contact met je opnemen zodra er iets gebeurt.

Je vindt misschien ook leuk