Styling

4 musthaves woonaccessoires voor deze zomer

5 september 2016

Is je woonkamer toe aan een flinke opknapbeurt en ben je op zoek naar een aantal accessoires om je woonkamer mee aan te kleden? Dan is deze lijst met musthaves zeker wat voor jou.

Houten Interieur
Je ziet het overal en het is al lang in de mode: hout. Je zou bijna zeggen dat het tijdloos is! Houten tafels, stoelen, kastjes, noem het maar op. Je ziet het terug in elke woonkamer. Daarom is er ook zoveel keuze. Voorbeelden van houtsoorten die vaak gebruikt worden, zijn teak-, vuren-, beuken-, eiken-, grenen en steigerhout.

 Deurmatten

Ze voegen niet alleen iets toe aan je woonkamer, maar zijn ook nog eens enorm praktisch. Vooral als je kinderen hebt, zijn deurmatten handig. In de zomer gaan je kinderen bijvoorbeeld vaak naar buiten. En als ze vervolgens met hun zandschoenen naar binnen stampen, kun je meteen de hele woonkamer of keuken weer stofzuigen. Dit wil natuurlijk niemand. Een deurmat is dus de perfecte oplossing. Hij hoeft niet zozeer saai zwart of grijs te zijn. Je hebt allerlei verschillende soorten en maten deurmatten waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er matten met print, zonder print, grote matten, kleine matten en ga zo maar door! De kans is klein dat je er niet één vindt die in jouw woonkamer past. Zodra er een mat voor je deur ligt, kunnen je kinderen gemakkelijk het zand van hun schoenen stampen en vegen.

 Kussentjes

Ze zijn in veel winkels verkrijgbaar. Daarom kan het bijna niet missen dat ook jij een geschikt kussentje kunt vinden dat bij je bank past. Ook bij kussens heb je veel keuze: strepen, stippen, blaadjes, veertjes, noem het maar op. Als je het kunt bedenken, is er een kussen van gemaakt.

Kussens vrolijken je bank op en zorgen ervoor dat je lekkerder zit. Ook niet onbelangrijk: je ruimte krijgt meteen een gezellige, knusse sfeer.

 

Planten

Als je een tuin hebt, is de kans groot dat hier mooie planten en bloemen in staan. Waarom zou je dit verfrissende groen niet ook naar binnen halen? Planten laten perfect zien wie jij bent en wat jouw stijl is. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je woonkamer een groenere – en dus ook gezondere en vrolijkere – sfeer krijgt.

Als je deze vier musthaves verwerkt in je interieur, maak je zeker indruk op anderen. Kijk voor leuke kussentjes en deurmatten op giftsmore.nl

Bron: www.natuurlijkdecoratief.nl

 

Je vindt misschien ook leuk